Agribusiness Award

Awards agribusiness award Jury

Boerenbusiness Agribusiness Award

Strijd om Agribusiness Award gaat door

De vakjury van de Agribusiness Award 2022 maakt op 27 oktober bekend welke innovaties door gaan naar de finale. Elke twee uur, beginnend om 10.00 uur, wordt er één finalist bekendgemaakt op Boerenbusiness.nl en de bijbehorende social mediakanalen.
20 Oktober 2022
Agribusiness Award 2020

Boerenbusiness Agribusiness Award

Innovaties laten zich gelden bij Agribusiness Award

De Nederlandse agribusiness laat zich niet afleiden door alle politieke discussies over nut en noodzaak van innovaties in de agrarische sector. Met de innovatiekracht zit het wel snor. Boerenbusiness heeft de afgelopen periode weer veel aanmeldingen van technische vooruitgang mogen ontvangen voor de jaarlijkse Agribusiness Award. Dit is de prijs voor de Nederlandse agribusiness innovatieve producten of diensten die een financieel voordeel opleveren voor de boer.
13 September 2022
Bayer Cropscience Agribusiness Award 2021

Boerenbusiness Agribusiness Award

Bayer: akkerbouw vergroent

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. De prijs voor bedrijven met een innovatief product of nieuwe dienst met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar is het middel Serenade van Bayer Crop Science. Hoe gaat het er nu een jaar later mee? 
23 Augustus 2022
JOZ

Boerenbusiness Agribusiness Award

‘De Gazoo gaat de strijd aan met het stikstofprobleem’

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. Dé prijs voor bedrijven met een innovatief product of nieuwe dienst met financieel voordeel voor de boer. Eén van de genomineerden van vorig jaar was JOZ met de Gazoo. Hoe gaat het nu, een jaar later, met de ontwikkeling van de Gazoo?
18 Augustus 2022
Aalt Dijkhuizen

Boerenbusiness Agribusiness Award

‘Innovatie blijft belangrijk, ook in tegenspoed'

Stilstand is achteruitgang, ook in de agrifoodsector. Je moet voortdurend bezig zijn met vernieuwen, ook als het economisch tegenzit. Dat heeft de Nederlandse landbouw altijd als geen ander gedaan, wat haar ver gebracht heeft. Dat stelt Aalt Dijkhuizen.
9 Augustus 2022
In Ovo

Boerenbusiness Agribusiness Award

'De award dwingt je om goed na te denken'

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. De prijs voor bedrijven met een vernieuwde dienst of innovatief product met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar is Ella van In Ovo. Hoe is het, het afgelopen jaar met ze gegaan?
3 Augustus 2022
Hanskamp

Boerenbusiness Agribusiness Award

‘Wetenschappelijke onderbouwing CowToilet’

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. Dé prijs voor bedrijven met een innovatief product of vernieuwende dienst met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar was Hanskamp met het CowToilet. Hoe gaat het een jaar later met deze innovatie?
21 Juli 2022
Romy van Aalst

Boerenbusiness Agribusiness Award

'Lely Sphere klaar voor verdere uitrol'

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. De prijs voor bedrijven met een nieuw product of dienst met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar is de Lely Sphere. Hoe is het dit product het afgelopen jaar vergaan?
7 Juli 2022

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox