Agribusiness Award

Agribusiness Award 2023 Grassa

Boerenbusiness Agribusiness Award

Grassa derde finalist Agribusiness Award 2023

De jury van de Agribusiness Award heeft dit jaar vier bedrijven genomineerd voor hun innovatieve product of dienst, die goed is voor de portemonnee van de boer. De derde nominatie is voor Grassa, die meedingt met haar vinding: grasraffinage. Een innovatie met een breed scala aan mogelijkheden.
26 Oktober 2023
Agribusiness Award 2023

Boerenbusiness Agribusiness Award

BBLeap tweede finalist Agribusiness Award 2023

De jury van de Agribusiness Award heeft dit jaar vier bedrijven genomineerd voor hun innovatieve product of dienst, die goed is voor de portemonnee van de boer. De tweede nominatie is voor BB Leap, een bedrijf dat een plantspecifieke spuittechniek met realtime camera heeft ontwikkeld.
26 Oktober 2023
Gea Agribusiness Award 2023

Boerenbusiness Agribusiness Award

GEA eerste finalist Agribusiness Award 2023

De jury van de Agribusiness Award heeft dit jaar vier bedrijven met hun product of dienst genomineerd. Boerenbusiness feliciteert GEA Farm Technologies als eerste genomineerde voor de Agribusiness Award 2023. Het bedrijf heeft de Manure Enricher voor de Award aangemeld.
26 Oktober 2023
Aalt Dijkhuizen

Boerenbusiness Agribusiness Award

'Innoveren heeft altijd zin, ook in onzekere tijd'

Innovaties zijn cruciaal voor het voortbestaan van de landbouw, maar als sector mogen we wel wat meer laten zien hoe innoverend we zijn. Dat vindt Aalt Dijkhuizen, voorzitter van de vakjury van de Agribusiness Award, de prijs van Boerenbusiness voor innovatieve producten of diensten. Het zijn met de onzekerheid rond stikstof en overheidsbeleid uitdagende tijden voor de boer, maar innoveren heeft volgens de voormalig bestuursvoorzitter van Wageningen UR altijd zin. 'Juist als er een noodzaak is, vanuit de markt of de overheid, worden innovaties bedacht.'
17 Augustus 2023
Aalt Dijkhuizen

Boerenbusiness Agribusiness Award

'Als je bij genomineerden zit, ben je al een winnaar'

Voorzitter van de vakjury van de Agribusiness Award, Aalt Dijkhuizen krijgt zelf altijd veel energie van het beoordelen van die ‘hartstikke mooie innovaties’ die boeren verder helpen. Ook ziet hij dat het de genomineerden elke keer weer een boost geeft. De oud-bestuursvoorzitter van Wageningen UR roept iedereen met een slimme innovatie – ‘groot of klein, dat maakt niet uit’ - dan ook op zich aan te melden voor de Boerenbusiness Agribusiness Award.
5 Augustus 2023
Kamps de Wild

Boerenbusiness Agribusiness Award

‘In de toekomst chemie vervangen in meer teelten’

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vijfde keer de Agribusiness Award uit. De prijs voor bedrijven met een innovatief product of nieuwe dienst met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar is Kamps de Wild met het product Nucrop. Wat heeft deelname voor het bedrijf betekend?
30 Juni 2023
agribusiness award Piglet Treatment System

Boerenbusiness Agribusiness Award

'Steun in Kamer om via ons regeldruk te verlagen'

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vijfde keer de Agribusiness Award uit. De prijs voor bedrijven met een innovatief product of nieuwe dienst met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar is Piglet Treatment System met het Health System. Hoe gaat het daar een jaar later mee? 
23 Juni 2023
agribusiness award Andela Techniek

Boerenbusiness Agribusiness Award 2023

‘Een award met focus op voordeel voor de boer’

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vijfde keer de Agribusiness Award uit. De prijs voor bedrijven met een innovatief product of nieuwe dienst met financieel voordeel voor de boer. De winnaar van afgelopen jaar is Andela Techniek & Innovatie met de Robot Weeder ARW-912. Hoe gaat het nu een jaar later met ze?
16 Juni 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden