Richard Scheper

BB TV Richard Scheper

Zuivelprijzen voorlopig niet naar pre-corona niveaus

Ondanks een sterk herstel zitten de zuivelprijzen nog niet op het niveau van voor de coronacrisis. Richard Scheper, zuivelanalist bij Rabobank, verwacht dat dit voorlopig ook niet gebeurd. In een gesprek met Wouter Baan geeft hij aan met welke melkprijzen Rabobank rekening houdt.
26 Juni 2020
Richard Scheper

Interview Richard Scheper

'Nederlandse melk blijft bij uitstek de belangrijkste'

De Rabobank gaf afgelopen week een presentatie over de huidige situatie op de wereldwijde zuivelmarkten. Deze presentatie was deels een update op het in maart 2019 gepubliceerde rapport 'Filling the Hole in the Dutch Cheese Market - Regaining Healthier Margins'. Auteur Richard Scheper, schrijver en zuivel analist, en zijn collega Sebastiaan Schreijen, consumer foods analist, geven antwoord op 5 vragen met betrekking op het rapport.
16 Maart 2020

BB TV Richard Scheper

Rabobank: 'Ja, de melkprijs kan omhoog'

Volgens Richard Scheper, analist zuivel bij de Rabobank, verwacht dat de melkprijs begin 2020 een stap kan zetten. Kan de grens van €40 per kilo ook geslecht worden en wat verwacht hij van de melkproductie op de wereldmarkt? Over dit en meer geeft hij antwoorden in een gesprek met Wouter Baan. 
7 Januari 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden