Agrifoto

Fotoreportage Agrifoto.nl

Kuilgras komt verspreid binnen

De eerste snede gras komt dit voorjaar verspreid binnen. Het grasland dat vroeg in februari is bemest, kon profiteren van het groeizame weer en leverde eind april al een flinke snede op.
29 April 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Eerste snede gras dient zich vroeg aan

Net voor de eerste regenbuien Nederland binnentrokken, is er volop gebruik gemaakt van het mooie weer om een deel van de eerste snede gras in te kuilen. Grasland dat vroeg bemest is, kon profiteren van het warme weer eind februari; zodoende stond er half april al een flinke snede op.
25 April 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Snel werken in voorjaar zonder ongemak

Na het zaaien, verloopt ook het poten van de aardappelen zeer vlot. Als er al ongemakken zijn, dan is dat hoofdzakelijk door de droogte. Met de zomerhitte tijdens Pasen is het moeilijk om te geloven dat er 1 week eerder nog sneeuwvlokken vielen.
23 April 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Zaaiseizoen akkerbouwers mooi verlopen

Gemiddeld genomen is het zaaien van suikerbieten en uien bij akkerbouwers vlot en positief verlopen, al is het op bepaalde plekken erg droog en moet er worden beregend. Inmiddels verschuift de aandacht naar het poten van de aardappelen.
18 April 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Zaai- en pootmachines zijn beiden druk

Zowel de zaai- als pootmachines maken begin april overuren, waarbij uien, suikerbieten en aardappelen de grond in zijn gegaan. Akkerbouwers in Nederland zijn druk geweest.
15 April 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Werk op het land volgt elkaar vlot op

Mooie en warme dagen aan het begin van april hebben ervoor gezorgd dat het werk op het land onbelemmerd kon worden uitgevoerd. De zaai- en pootwerkzaamheden vorderen dan ook in een rap tempo.
11 April 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Akkerbouw aan zet bij werk op het land

Akkerbouwbedrijven zijn de afgelopen dagen druk geweest om het land klaar te leggen en in te zaaien. Van de mooie momenten wordt volop gebruik gemaakt.
8 April 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Geen massastart bij voorjaarswerk

Het voorjaarswerk bij akkerbouwers is eind maart rustig op gang gekomen. De grond was niet overal bekwaam, waardoor van een massastart geen sprake was. Vooral in het zuidwesten is al veel werk verzet.
4 April 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden