Melkprijs Eko-Holland

melken melkveebedrijf koeien

Nieuws melk

Eko-Holland blijft aan kop na prijsverlaging mei

Biologische leverancierscoöperatie Eko-Holland heeft de melkprijs voor mei met enkele euro's verlaagd, maar blijft desondanks een van de hoogste melkprijzen betalen.
3 Mei 2023
voer koeien ruwvoer

Nieuws Melk

Eko-Holland hanteert gematigde verlagingskoers

Eko-Holland, coöperatie van biologische melkveehouders, weet de melkprijsverlaging voor maart relatief het meest beperkt te houden van de in Nederland actieve verwerkers.
6 Maart 2023
melkveebedrijf koeien

Nieuws melk

Eko-Holland houdt daling biomelkprijs beperkt

Biologische leverancierscoöperatie Eko-Holland verlaagt de melkprijs over februari met €1,25 per 100 kilo. Daarmee levert het de bescheidendste melkprijsaanpassing in het bio-segment deze maand.
6 Februari 2023
frankrijk biologisch

Nieuws melk

Eko-Holland houdt melkprijs januari stabiel

Leverancierscoöperatie Eko-Holland houdt de (voorschot)melkprijs voor de maand januari stabiel. Daarmee wijkt het bedrijf af van de lijn die FrieslandCampina en Arla hebben ingezet. De BD-leden gaan er bovendien fors op vooruit.
2 Januari 2023
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws melk

Voorschotprijs Eko-Holland hoger, Leerdammer stabiel

Eko-Holland verhoogt de biologische voorschotmelkprijs voor december met 50 cent per 100 kilo. Daarmee is zij tot nog toe de enige in het biologische segment die voor deze maand meer uitbetaalt. Kaasmaker Leerdammer houdt ondertussen de gangbare melkprijs voor december gelijk.
5 December 2022
melkveebedrijf koeien

Nieuws melk

Eko-Holland verhoogt bio-melkprijs november

Aanvoercoöperatie Eko-Holland verhoogt de biologische melkprijs voor november, net als Arla eerder deed. FrieslandCampina liet de prijs voor november juist dalen. Eko-Holland is de grootste inzamelaar van biologische melk in Nederland.
2 November 2022
melkveebedrijf koeien

Nieuws melk

Eko-Holland verhoogt oktobermelkprijs met euro

Eko-Holland verhoogt de voorschotmelkprijs voor oktober met €1,00 per 100 kilo. Daarmee verhoogt ze de prijs iets meer dan Arla, maar flink minder dan FrieslandCampina, die €2,76 verhoogde.
28 September 2022
frankrijk biologisch

Nieuws melk

Eko-Holland verhoogt septemberprijs met €2,00

Eko-Holland verhoogt de voorschotmelkprijs voor september met €2,00 per 100 kilo. Daarmee gaat de coöperatie van biologische melkveehouders over de melkprijs van grootste rivaal FrieslandCampina heen. 
31 Augustus 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden