Royal Cosun

Cosun Dirk de Lugt

Nieuws Management

Dirk de Lugt houdt ermee op als voorzitter Cosun

Dirk de Lugt stopt over ruim een jaar als voorzitter van de Raad van Beheer van coöperatief foodconcern Cosun. De akkerbouwer van Texel is dan negen jaar lang preses geweest van de coöperatie en dat is de maximaal toegestane statutaire zittingstermijn. Cosun, eigenaar van merken als Van Gilse (suikerwaren), Aviko (frites), Sensus (voedingsingrediënten) en SVZ (fruitingrediënten), gaat op zoek naar een nieuwe voorzitter.
13 Mei 2022
Duynie

Nieuws Duynie

Duynie vervangt na twee jaar de directeur

Anton van Dam is benoemd tot nieuwe de nieuwe CEO van Duynie Group. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. Duynie is onderdeel van Royal Cosun en richt zich op het verwaarden van plantaardige bij- en restproducten uit de levensmiddelen- en biobrandstofsector.
28 Februari 2022
Cosun

Achtergrond Poll suikerbieten

Heeft Cosun en de bietenteelt het vertrouwen?

De verwachtingen waren voorafgaand aan bekendmaking van de bietenprijs voor 2021 hooggespannen. Misschien wel te hoog. Er klonk dan ook een teleurstellend geluid onder telers. Ook het tegenvallend financieel resultaat van Royal Cosun stemt niet tevreden. Het bedrijf presenteerde een nieuwe strategie die het saldo structureel op moet krikken, maar is dat voldoende?
18 Februari 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden