Garantieprijs FrieslandCampina

Arla Foods Pronsfeld

Nieuws melk

Forse daling melkprijs Arla, DOC Kaas ook in de min

Arla Foods verlaagt de melkprijs voor april met bijna €1 per 100 kilo meer dan FrieslandCampina, maar blijft desondanks een hogere kale melkprijs uitbetalen. Hetzelfde is zichtbaar bij de biologische en de Belgische melkprijzen.
31 Maart 2023
FrieslandCampina

Nieuws Melk

FrieslandCampina verlaagt garantieprijs tikje harder

FrieslandCampina verlaagt de garantieprijs voor april met een kwartje meer dan de garantieprijs voor maart. Er gaat ditmaal €5,75 af van de melkprijs. De biologische melkprijs gaat rustiger omlaag.
27 Maart 2023
FrieslandCampina waterstof

Nieuws Zuivel

FrieslandCampina zet grotere prijsstap omlaag

FrieslandCampina zet met de garantieprijs voor maart een grotere stap omlaag dan de vorige 2 keren in het nieuwe jaar. Als oorzaak noemt het een hoge melkaanvoer en een achterblijvende vraag. De biologische garantieprijs blijft ondertussen gelijk.
27 Februari 2023
melk

Marktflits Garantieprijs

FrieslandCampina remt melkprijs verder af

De garantieprijs van FrieslandCampina gaat in februari wederom omlaag. Daarmee reageert de melkprijs op de zeer negatieve zuivelmarkt, vertelt marktredacteur Wouter Baan. In deze marktflits hoor je er meer over. 
30 Januari 2023
melk

Marktflits Garantieprijs

Stevige daling melkprijs FrieslandCampina

De garantieprijs van FrieslandCampina voor januari gaat behoorlijk stevig omlaag. Volgens marktredacteur komt de neerwaartse mutatie niet uit de lucht vallen. In een marktflits praat hij je bij. 
27 December 2022
FrieslandCampina

Nieuws melk

FrieslandCampina blijft Arla voor in België

Belgische melkveehouders ontvangen over 2022 een bijna €1,60 hogere voorschot-melkprijs bij FrieslandCampina dan bij Arla. Dit blijkt uit de Belgische melkprijsvergelijker van Boerenbusiness.
28 November 2022
melken

Nieuws Melkprijsvergelijker

FrieslandCampina doet klein plusje op garantieprijs

De laatste garantieprijs van FrieslandCampina voor dit jaar krijgt een klein plusje van 26 cent per 100 kilo. Dit meldt het bedrijf. In dit plusje zit ook nog een positieve prijscorrectie verwerkt vanwege hogere referentieprijzen in de afgelopen periode. 
28 November 2022
FrieslandCampina

Nieuws melk

Garantieprijs blijft gelijk bij FrieslandCampina

FrieslandCampina houdt de garantieprijs voor gangbare melk voor november gelijk aan die van de voorgaande maand. In de novemberprijs zit wel een positieve correctie verwerkt vanwege beter dan verwachte referentieprijzen bij concurrenten. De biologische garantieprijs gaat ondertussen omlaag.
31 Oktober 2022

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox