Melkprijs Laiterie des Ardennes

belgie Ardennen

Nieuws melk

LDA houdt vast aan magische melkprijsgrens

De Waalse coöperatie LDA verlaagt de melkprijs voor de maand maart, maar houdt voor de wettelijke melkprijs voorlopig nog vast aan een magische ondergrens. De vraag is wie daar als eerste wél doorheen gaat.
17 April 2023
melkveebedrijf koeien voerhek belgie

Nieuws Zuivel

Milcobel en LDA verlagen melkprijs met gelijke stap

De Belgische coöperaties Milcobel en LDA verlagen hun melkprijzen met eenzelfde stap. Verschil is dat LDA de verlaging doorvoert voor de melkprijs over februari, terwijl Milcobel dat doet over maart.
15 Maart 2023
koeien belgie

Nieuws Melk

Belgische LDA verlaagt prijs januari met 4 euro

Zuivelcoöperatie Laiterie des Ardennes (LDA) heeft de melkprijs over de maand januari met €4,00 verlaagd ten opzichte van december. De onderneming zet daarmee een iets grotere stap omlaag dan de Belgische concurrenten.
16 Februari 2023
belgie Ardennen

Nieuws melk

LDA verlaagt melkprijs december 3 euro

Het Belgische Laiterie des Ardennes heeft de melkprijs over december vorig jaar met €3,00 verlaagd ten opzichte van de maand ervoor. De coöperatie heeft last van snel dalende prijzen voor onder meer boter, melkpoeder en mozzarella.
13 Januari 2023
belgie

Nieuws melk

Laiterie des Ardennes verlaagt melkprijs opnieuw

Het Belgische Laiterie des Ardennes heeft de melkprijs voor de tweede maal op rij verlaagd, vanwege de afzwakkende zuivelmarkt. Tegelijkertijd kiest zij er ook voor om de reserves te versterken.
16 December 2022
melkveebedrijf koeien jongvee belgie

Nieuws melk

Belgische melkprijs stijgt trager dan Nederlandse

De Belgische melkprijzen zijn, net als de Nederlandse prijzen, in augustus nog wel gestegen. De hoogte van de stijging was wel lager dan in Nederland. In plaats van krap 80 cent, kwam er nog geen 50 cent bij.
16 September 2022
melkveebedrijf koeien belgie

Nieuws Melk

Belgisch zuivelconcern LDA maakt flinke groeispurt

Het Belgische Laiterie des Ardennes (LDA) hoopt in dit jaar 1,2 miljard kilo melk te verwerken. Daarmee neemt de melkaanvoer zo'n 12 procent toe ten opzichte van het voorbije jaar. Ook toen nam de aanvoer met een bijna gelijk percentage toe.
7 Juli 2022
melkveebedrijf koeien belgie

Nieuws Melk

A-ware en LDA nemen meer afstand van Milcobel

Milcobel en Laiterie des Ardennes (LDA) hebben hun melkprijzen voor achtereenvolgens april en maart verhoogd. Laatst genoemde en A-ware vergroten daarbij hun afstand ten opzichte van Milcobel.
13 April 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden