LNCN

uien

Marktupdate Van de beursvloer

Gele uien nog steeds in dalende lijn

Gele uien zitten nog steeds in de dalende lijn. Er is meer aanbod dan vraag, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. De prijzen staan dan ook onder druk. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
19 Maart 2021
uien rassen

Marktupdate Van de beursvloer

Gele en rode uien in de min

Bij gele uien is de stemming flauw en er is behoorlijk wat druk op de markt, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Bij rode uien is het iets vriendelijker te noemen. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
12 Maart 2021
uien

Marktupdate Van de beursvloer

Aanbod groter dan vraag bij gele uien

Het aanbod is groter dan de vraag bij gele uien, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. De stemming is dan ook flauw. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
6 Maart 2021
tarwe - agri

Marktupdate Van de beursvloer

Tarwe weer behoorlijk in de lift

Tarwe zit weer behoorlijk in de lift. De stemming is vast en dat komt niet vaak voor bij granen, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
26 Februari 2021
akkerbouw peen

Marktupdate Van de beursvloer

Goede vraag naar peen

Er is goede vraag naar peen, zegt beursleider Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. De stemming is dan ook prijshoudend. Ook de bio-peen is geklommen. Dit en meer over de noteringen hoor je in deze Van de Beursvloer.
19 Februari 2021
uien

Marktupdate Van de beursvloer

Gele uien zitten in de lift

Er is veel vraag naar gele uien, en een lichte prijsstijging. Rode uien zitten daarentegen een beetje in een dal, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Meer over de noteringen hoor je in deze wekelijkse update over de beurs.
12 Februari 2021
uien

Marktupdate Van de beursvloer

Gele uien zitten in de lift, stemming is vast

De uien zitten in de lift, zegt beursleider Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. De stemming wordt dan ook als vast weergegeven. Dit en meer over de noteringen hoor je in deze Van de Beursvloer.
5 Februari 2021
akkerbouw graankorrels

Marktupdate Van de beursvloer

Een minnetje voor tarwe

Na een aantal weken een plusje erbij, is er nu een minnetje voor tarwe, zegt Maas van den Heuvel van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal Nederland. Meer over de noteringen hoor je in de wekelijkse update over de beurs.
29 Januari 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden