Nieuws Dierenactivisme

Dierenactivisten leggen aanvoer bij Tönnies plat

21 Oktober 2019 - Wouter Baan - 7 reacties

Bij een van de slachtlocaties van het Duitse vleesconcern Tönnies versperren dierenactivisten sinds maandagochtend 21 oktober de toegang.

Naar schatting hebben circa 20 activisten van de actiegroep 'Tear Down Tönnies' de slachtlocatie in Kellinghusen (in de regio Sleeswijk-Holstein) geblokkeerd. De groep vraagt aandacht voor dierwelzijn, het milieu en de rechten van werknemers in de slachterijsector.

Door de inval zijn de slachtactiviteiten gestaakt. De politie probeert de blokkade op te heffen. Bij de slachtlocatie werken circa 70 medewerkers. Er worden dagelijks enkele duizenden varkens geslacht.  

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Wouter Baan

Wouter Baan is hoofdredacteur van Boerenbusiness. Hij richt zich daarnaast op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
7 reacties
Ton Westgeest 21 Oktober 2019
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/varkens/artikel/10884407/dierenactivisten-leggen-aanvoer-bij-t-nnies-plat]Dierenactivisten leggen aanvoer bij Tönnies plat[/url]
En door wie worden ze betaald????

https://www.telegraaf.nl/nieuws/670415529/miljardair-achter-klimaatprotest-heeft-aandeel-in-heathrow

Hier worden ook alle activisten gesubsidieerd door belastinggeld. Wat zit hier achter???

Totale wanorde??
peter 21 Oktober 2019
Beste is maar mee het slachthuis in en aan de haak met ze!
schoenmakers 1 21 Oktober 2019
zelfs daar hebben die veggie`s geen waarde
Piet 24 Oktober 2019
Ik geloof dat wij als boer maar even een keer met de varkens mee moeten om het welzijn van onze te garanderen tot aan het slachthuis
Mm 4 November 2019
Mooi werk!
jan 16 November 2019
deze activisten zijn niet alleen dat maar verzieken heel de samenleving met dat onzinnige gejammer . trouwens iemand die een baan heeft, heeft geen tijd om dit te doen !!!!!!!!!
dus weg ermee met deze oproer kraaiers

Drikus 20 November 2019
Als ze van niemand aandacht kregen was het feest zo over . De pers springt er gretig op in . En dan komen de tegenhangers weer opdagen en dan hebben hun hun doel berijkt de aandacht is weer gevestigd . En dan maar hopen dat boeren naar hun toekomen en zich op hun bot te vieren dan kunnen ze laten zien dat zij goed zijn en de boeren slecht . En de pers zal het nog wel wat aandikken . Dus zoveel mogelijk negeren en zeker niet met hun in de slag gaan .Ze zijn het niet waard om voor in de bak te gaan zitten of om bedrijf in de waagschaal te leggen . Zoals beste Jan al stelt geen baan en dus geen geld en dan ook niks te verliezen en niks te halen .
U kunt niet meer reageren.

Wat doen de actuele
varkens & voer noteringen

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Nieuws Varkens

Vleesconcern Tönnies wil uitbreiden naar Afrika

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden