Shutterstock

Nieuws Mengvoer

Fransen Gerrits koopt zich in bij Multifeed

22 Juni 2020 - Wouter Baan - 1 reactie

Fransen Gerrits heeft een gedeelte van de aandelen van Multifeed uit het Limburgse Nederweert verworven. Daarmee krijgt de samenwerking tussen de beide zuidelijke mengvoerbedrijven een nieuwe dimensie.

Multifeed, die jaarlijks 65.000 ton varkensvoer afzet en ook actief is in Duitsland en België, laat al ruim 20 jaar een aanzienlijk deel van de brokken door Fransen Gerrits produceren. Zodoende verandert er voor hun klanten waarschijnlijk niet veel. Wel wordt naar eigen zeggen de kennisuitwisseling op gebied van nutritie uitgebreid.

Fransen Gerrits zegt dat het nemen van een belang in Multifeed een logische vervolgstap is om hun positie in de varkenshouderij te verstevigen. Eigenaar Huub Fransen geeft aan dat de vraag naar specialistische voerkennis toeneemt. "Het voerspecialisme van Multifeed sluit perfect aan bij ons", aldus Fransen. Hoe groot het genomen belang is, wordt niet kenbaar gemaakt.  

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Wouter Baan

Wouter Baan is hoofdredacteur van Boerenbusiness. Hij richt zich daarnaast op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
yep 22 Juni 2020
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=https://www.boerenbusiness.nl/varkens/artikel/10887943/fransen-gerrits-koopt-zich-in-bij-multifeed]Fransen Gerrits koopt zich in bij Multifeed [/url]
dus ze kopen kennis, hebben ze zelf deze kennis dan niet in huis?
U kunt niet meer reageren.

Wat doen de actuele
varkens & voer noteringen

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden