Shutterstock

Nieuws Logistiek

Nijhof-Wassink doet Duitse overname in bulktransport

28 September 2022

De Feed Logistics-divisie van bulktransporteur Nijhof-Wassink neemt per 1 oktober de logistieke activiteiten van Landhandel Meyer uit het Duitse Bösel over. Het wagenpark van tien combinaties en dertien personeelsleden gaan verder onder de naam Meyer Agrarlogistik.

De overname past in de strategie van Nijhof-Wassink om regionaal en internationaal te groeien in het transport voor de mengvoederindustrie, zegt Martin Schoemaker, managing director Feed Logistics van Nijhof-Wassink in een persverklaring. Schoemaker: "Het is voor ons beiden een mooie stap om onze krachten te bundelen en onze klanten nog meer flexibiliteit, service en efficiency te kunnen bieden. De huidige of voormalige eigenaar Ralf Meyer blijft verbonden aan het bedrijf in een commerciële rol. Als regisseur voor bulk- en stukgoedtransporten willen wij onze klanten zo verder ontzorgen."

Vlnr. Martin Schoemaker (Nijhof-Wassink), Ralf Meyer (Landhandel Meyer) en Gert-Jan Meijerink (CFO Nijhof-Wassink Group).

De Feed Logistics-divisie van Nijhof-Wassink verzorgt dagelijks met ruim vierhonderd combinaties het bulktransport van de droge grondstoffen en additieven voor de productie van veevoeders, zoals proteïnen, melkpoeder, weipoeder en vitamines. Ook organiseert het bedrijf gecompartimenteerd transport voor diervoeders, kunstmest en zakgoed van de fabrikanten naar hun agrarische afnemers.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
boerenbusiness.nl

Linda van Eekeres

Linda van Eekeres is meeschrijvend eindredacteur. Zij focust zich vooral op macro-economische ontwikkelingen en de invloed van de politiek op de agrosector.
Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief