Syngenta

Aangeboden door Syngenta

Voorbereid het seizoen in met InterraScan

25 Maart 2024

Stel je voor: je vertrouwt niet alleen meer op jouw intuïtie, maar ook op harde data. Dat is wat INTERRA®Scan-bodemkaarten je bieden.

De InterraScan levert een schat aan informatie op over jouw perceel. Deze data transformeren we naar een praktisch advies, specifiek afgestemd op elk vierkante meter van je land. De bodem wordt in beeld gebracht, zodat je daarop gericht kan sturen met zaaien, planten of bemesten. Het is precisie in de puurste vorm.

Waarom taakkaarten voor het seizoen opstellen?
Waarom nu al bezig zijn met taakkaarten als het seizoen nog moet beginnen? Dat is simpel, want voorbereiding is alles. We willen dat je zonder problemen het veld op kunt, met alles klaar voor gebruik. Samen bereiden we de taakkaarten voor, zodat ze naadloos aansluiten bij jouw machines en planning.

Jouw bodem inzichtelijk met een InterraScan-taakkaart
Zodra de InterraScan gemaakt is, krijg je toegang tot ons platform. Hier kun je jouw bodemkaarten bekijken en, met deze kennis in handen, je eigen taakkaart vormgeven. Zelfstandig of met hulp van je adviseur. Je kent jouw grond als geen ander en met ons platform zet je deze kennis om in een geoptimaliseerde taakkaart. Die zet je op een USB en zet je gereed op de machine. Zo ben je klaar voor het seizoen.

Samenwerking
Het maken van taakkaarten is teamwork. Jij brengt je kennis van de grond in, wij leveren de technologie en expertise. Met een adviseur aan je zijde of directe ondersteuning van Syngenta, zorgen we ervoor dat jouw taakkaarten precies zijn afgestemd op jouw gewas, grondsoort en beoogde doelen. Dit is de kracht van samenwerking: jouw praktische knowhow versterkt met onze innovatieve scantool.

Variabel planten en zaaien
Met taakkaarten ga je variabel planten en zaaien, precies daar waar het het meest nodig is. Dit betekent dat je planten meer kans krijgen waar ze floreren en je middelen spaart waar de groei al optimaal is. Het resultaat? Een uniformere opbrengst en een efficiënter gebruik van hulpbronnen. Dit is landbouw met inzicht, waarbij je elke centimeter van je land de aandacht geeft die het verdient.

Taakkaart voor kalibemesting.

Taakkaart en GPS: de perfecte match voor jouw land
Taakkaarten en jouw GPS-systeem zijn een gouden duo. Jij stuurt je machine over het veld en elke vierkante meter krijgt precies wat nodig is. Of het nu gaat om planten of bemesten, de taakkaart zorgt voor de perfecte dosering. Handig toch? Zo verspil je niets en haal je het beste uit je land. Begin op tijd met voorbereiden, dan staat alles strak afgesteld als het groeiseizoen start.

Wil je zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Bekijk deze video.

Toekomstgerichte landbouw: duurzaam en doeltreffend
InterraScan-taakkaarten zijn meer dan een tijdelijke oplossing. Ze zijn een investering in de toekomst van jouw bedrijf. Door nu over te stappen op data gestuurde beslissingen, zet je stappen richting een duurzamere en winstgevendere landbouw. Deze aanpak maakt het verschil, niet alleen voor dit seizoen, maar voor de vele die nog gaan komen.

Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden