Inzicht in de technische Analyse
Live zien wat de termijnmarkt doet
Nieuws, analyses & achtergronden
Sparren met onze marktexperts
Eenvoudig voorkeuren wijzigen
 • Dit abonnement is persoonsgebonden. Bent u op zoek naar een abonnement voor meerdere accounts of een bedrijfsabonnement?
  Neem contact met ons op.
 • Dit abonnement wordt automatisch verlengd voor de reguliere prijs
 • Deze actie loopt t/m 1 maart
 • Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW
 • Met het bestellen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid voor abonnees.

Ook gebruikt door:

Granen & Grondstof Pro - 20% korting

Maak alleen deze week gebruik van onze scherpe Schrikkeldeal en sluit een Granen en Grondstof Pro abonnement af met 20% korting.

Met een Granen en Grondstof Pro abonnement ben je direct op de hoogte van de laatste noteringen en actuele informatie binnen de granen en grondstoffensector. Als abonnee kun je binnen kantooruren sparren met onze marktexperts en heb je exclusief toegang tot de technische analyse en onze prijzen.

Jaarabonnement
€ 55,00
€ 44,00 / maand
Stap 1 van 1
 • Dit abonnement is persoonsgebonden. Bent u op zoek naar een abonnement voor meerdere accounts of een bedrijfsabonnement?
  Neem contact met ons op.
 • Dit abonnement wordt automatisch verlengd voor de reguliere prijs
 • Deze actie loopt t/m 1 maart
 • Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW
 • Met het bestellen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid voor abonnees.

Dit abonnement bevat:

Toegang tot de technische analyse met koersprognose

Speciaal voor Granen en Grondstof Pro-abonnees is de Technische Analyse beschikbaar. Dit is een dashboard met de prijzen en koersprognoses van diverse grondstoffen. Het dashboard bestaat onder meer uit een korte Technische Analyse van de gekozen futuremarkt en een heldere grafiek van het koersverloop. Ook zijn de steunniveaus, weerstandsniveaus en koersdoelen voor de korte- en lange termijn zichtbaar.

De volgende markten worden gevolgd in de technische analyse: tarwe, sojabonen, korrelmaïs, suiker, ruwe olie, Eurodollar, koolzaad en maïs. Je kunt live de koersen volgen van tarwe en korrelmaïs op de Matif (Euronext) in Parijs en de koers van sojabonen op de CBoT in Chicago.

Verandert het koersadvies? Dan sturen wij je direct een e-mail om je hierop te attenderen.

Direct toegang tot alle marktinformatie over granen en grondstoffen

Met een Granen en Grondstoffen abonnement heb je toegang tot alle inside artikelen en video’s over de grondstofmarkten, actueel nieuws en de laatste marktinformatie binnen de sector. Naast deze marktinformatie publiceren we video’s, waarin onze marktexperts wekelijks de laatste stand van zaken op de graanmarkt uiteenzetten. 

Exclusieve toegang tot noteringen en marktcijfers

Onze noteringen en marktdata bevatten historische en actuele cijfers en prijzen. Klik hier voor de beschikbare data binnen de granenmarkt. 

Sparren met onze marktexperts

Als abonnee van Boerenbusiness heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze marktexperts of met hen te sparren over de verwachtingen voor de aankomende periode.

Contact opnemen met onze marktexperts kan via: 0320 - 269 528

Extra voordelen bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als je door een langdurige ziekte of een ongeval niet meer kunt werken, kan dat grote gevolgen hebben. Voor jezelf, maar ook voor jouw bedrijf.

In samenwerking met De Goudse bieden we je als abonnee van Boerenbusiness een arbeidsongeschiktheidsverzekering met een aantal aantrekkelijke voordelen:

 • Aantrekkelijk tarief: je ontvangt een extra korting op de premie als abonnee van Boerenbusiness. Jouw adviseur rekent dat voordeel graag voor je uit.
 • Directe vervanging bij ziekte: Je ontvangt een eenmalige tegemoetkoming in de kosten van een vervangende kracht als je (tijdelijk) niet kunt werken.
 • Kosteloze persoonlijke coaching en jaarlijkse online gezondheidscheck.

Meer lezen over deze arbeidsongeschiktheidsverzekering? Op de website van De Goudse vind je meer informatie en contactgegevens. 

Toegang tot het orderboek

Toegang tot het orderboek van de termijnmarkt fritesaardappelen. Met het orderboek kun je zien welk posities op welk niveau zijn ingenomen. Hiermee wordt meer inzicht gegeven in de ontwikkelingen op de termijnmarkt van fritesaardappelen. 

Vragen en/of opmerkingen?

Onze klantenservice helpt je graag verder:

Telefoonnummer
0320 - 269 528

E-mailadres
support@boerenbusiness.nl

Stel je vraag via de chat

Veel gestelde vragen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden