Verkenning haalbaarheid

AB Texel voornemens tot overname Butter Group

30 Oktober 2014 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Logistiek dienstverlener AB Texel is voornemens om Butter Group over te nemen. Beide bedrijven hebben deze intentie vastgelegd in een voorlopig besluit. Dat maakten de partijen donderdag bekend.

AB Texel is voornemens om 100 procent van de aandelen van Butter Group over te nemen om zo haar netwerk in de logistieke dienstverlening op het gebied van losgestorte agrarische producten te versterken en dienstverlening aan klanten verder te verbeteren. Tot het overnamepakket behoren ook de garages en trailerbouwactivciteiten.

De transportbedrijven gebruiken de komende maanden om zorgvuldig de haalbaarheid van de overname nader te onderzoeken. De verwachting is dat de resultaten hiervan begin 2015 bekend zijn. Beide bedrijven geven aan dat, na een eventuele overname van de Drontense Butter Group door AB Texel, de werkgelegenheid behouden blijft. AB Texel is gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte agrarische producten, meel en veevoer. Butter Group is actief in transport van losgestorte agrarische producten.

Woensdag werd overigens nog een andere overname bekend. Transport Online meldt dat transportbedrijf HTN in Buitenpost per 1 december wordt overgenomen door Bok Transport Sneek, onderdeel van AB Texel / A-Ware. En in juni van dit jaar nam AB Texel veevoertransporteur J.H. Bok Transport in Sneek al over.

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
LEO 31 Oktober 2014
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/aardappelmarkt/artikel/10860319/AB-Texel-voornemens-tot-overname-Butter-Group-]AB Texel voornemens tot overname Butter Group[/url]
Stop maar: niet haalbaar.

Kartelpolitie, wakker worden!
paaltje 31 Oktober 2014
Wat een drama, kunnen ze rekenen wat ze willen!!!
Doen ze toch al trouwens.
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden