Eigen foto

Aangeboden door Boerenbusiness

Oproep: wil jij alles over je perceel weten?

11 Januari 2019

Ook in 2019 organiseert Boerenbusiness de Gewastour. Na een succesvolle eerste editie, volgt dit jaar de tweede editie met aardappel- én uienpercelen.

Gedurende het groeiseizoen worden diverse percelen in Nederland op de voet gevolgd. Door middel van van foto’s, video’s, dronebeelden en data wordt het groeiseizoen optimaal in kaart gebracht. Voor de tweede editie is Boerenbusiness op zoek naar boeren die met een perceel aardappelen en/of uien deel willen nemen aan dit unieke project.

Alle data verzameld
Wat houdt de Gewastour in voor de deelnemers? De deelnemers krijgen gedurende het groeiseizoen de beschikking over een weerpaal. Met deze weerpaal wordt de temperatuur, luchtvochtigheid en neerslag op het perceel bijgehouden. Deze data wordt bijgehouden in een app en is altijd toegankelijk. Daarnaast gaat Boerenbusiness de percelen visueel in kaart  brengen middels dronebeelden, foto’s en video’s.

Doe mee!
Alle informatie die Boerenbusiness van de deelnemers ontvangt, wordt samengebracht op www.boerenbusiness.nl/gewastour. Het doel van het project is wekelijks een beeld te schetsen van de stand van het gewas en aan het einde van het groeiseizoen een vooruitblik op de oogst te werpen. Alle verzamelde gegevens blijven anoniem en zullen vertrouwelijk verwerkt worden.

Heb je interesse? Klik hier en meld je perceel aan. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sales via sales@boerenbusiness.nl of 0320- 269527.

Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden