Overname voertak gaat niet door

Deal Jan Bakker en DuynieBeuker ketst af

12 December 2014 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

DuynieBeuker en Jan Bakker zien, na meer dan een jaar, af van de overname van de veevoederactiviteiten van Jan Bakker door DuynieBeuker. Dit melden beide bedrijven in een gezamenlijke verklaring.

DuynieBeuker kondigde in oktober 2013 aan de veevoederactiviteiten van Jan Bakker over te nemen, maar na een jaar blijkt er onvoldoende synergeie tussen beide bedrijven te zijn om de overname door te zetten. Vanaf 1 januari 2015 zetten beide bedrijven de activiteiten afzonderlijk van elkaar voort.

Onvoldoende synergie tussen beide bedrijven

‘Na een overname of fusie is er sprake van een integratieperiode’, zegt Jeroen Rossy, commercieel directeur van DuynieBeuker. ‘Als blijkt dat het integratieproces niet leidt tot het beoogde synergievoordeel, getuigd het van kracht om de overname of fusie te heroverwegen. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
boer met de pet 12 December 2014
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/melkvee/artikel/10861124/Deal-Jan-Bakker-en-DuynieBeuker-ketst-af-]Deal Jan Bakker en DuynieBeuker ketst af[/url]
vind het een mooie ontwikkeling een goeie stap om de (machts) positie van duynie een beetje af te remmen en de echte handel zijn werk weer te laten doen
erik 12 December 2014
Dat stelt niet veel voor, veehouders blijven nog steeds afhankelijk van Duijnie voor een deel vsn hun voer. Niks mis mee toch?
U kunt niet meer reageren.

Wat zijn de actuele noteringen?

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden