Groei voor de toekomst

Rijk Zwaan koopt extra grond in Dinteloord

10 Augustus 2017 - Danielle Ballast

Groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan breidt verder uit in Dinteloord. Het bedrijf heeft 23 hectare extra grond aangekocht op het Agro & Foodcluster Nieuw Prinsenland, waarmee het totaal uitkomt op 49 hectare. Het bedrijf is van plan om de extra hectares te gebruiken voor de bouw van kassen en kantoorruimte.

Rijk Zwaan kocht in 2015 al 26 hectare grond op het Agro & Foodcluster en is de derde grote partij op het terrein, naast 2 tomatenbedrijven. Aan BN De Stem laat de veredelaar weten de grond te willen gebruiken voor een groei- en ontwikkelcentrum, waar nieuwe rassen en zaden worden ontwikkeld en geproduceerd.

Rijk Zwaan heeft nu 49 hectare op Agro & Foodcluster

Wat is Rijk Zwaan?
Rijk Zwaan is een internationaal bedrijf met 2.800 werknemers in 30 landen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in De Lier, Zuid-Holland.

Het bedrijf heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Aan het eind van 2016 maakte Rijk Zwaan bekend de komende 5 jaar in totaal €250 miljoen te investeren in nieuwe kassen, laboratoria en onderzoekscentra. €150 miljoen daarvan is bestemd voor Nederlandse locaties.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden