Partner van Vantage

Agrometius verder onder nieuwe naam

12 December 2017 - Kimberly Bakker

Precisielandbouwspecialist Agrometius gaat vanaf 1 januari 2018 verder onder een nieuwe naam: 'Vantage Agrometius'. Dit omdat het onlangs een partner van Vantage is geworden. Dat maakt het bedrijf dinsdag 12 december bekend.

Het Vantage-netwerk is een initiatief van Trimble Agriculture en bestaat uit bedrijven die, net zoals Agrometius, gespecialiseerd zijn in precisielandbouw. Het bedrijf moet een totaaloplossing voor de precisielandbouw bieden.

Vantage-netwerk
Vantage is een handelsnaam van Trimble en vormt tevens de nieuwe naam die de officiële Trimble Agriculture-importeurs gaan dragen. Een partner van Vantage levert niet alleen stuursystemen, maar biedt een compleet pakket van hardware, software en diensten rondom precisielandbouw aan. Agrometius doet dit al sinds 2010.

Onder de nieuwe naam 'Vantage Agrometius' blijft het bedrijf, naast de producten van Trimble, ook de producten van Veris, Pessl, Precision Makers en OptiSurface leveren.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is allround redacteur bij Boerenbusiness. Daarnaast heeft ze oog voor de social mediakanalen van Boerenbusiness.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden