Eigen foto

Nieuws

Kees Maas: 'Wij denken markt, wij ademen markt, wij duiden markt'

30 Mei 2019

Kees Maas heeft van jongs af aan altijd veel interesse in de werking van markten gehad. Na zijn opleiding agrarische bedrijfskunde is hij als broker begonnen op de grondstoffenbeurs in Amsterdam. Later werd hij verantwoordelijk voor alle facetten van de beurshandel.

Na de verkoop van zijn bedrijf is Kees zijn vader opgevolgd als akkerbouwer. Ook daar werd duidelijk dat marktinformatie en risicomanagement het verschil maakt. Vanuit die vaststelling is Kees DCA Groep gestart: Broker in termijnmarkten en aanbieder van risicomanagement tools en -consultancy. Maar met Boerenbusiness ook de belangrijkste leverancier van -need to know- marktinformatie voor de Agrarische sector in Nederland.

De passie voor zijn werk, de diepgaande kennis van risicomanagement en zijn ervaring als akkerbouwer maakt Kees een uitstekend en veelgevraagd consultant. Hij schakelt net zo makkelijk met boeren als met directies van grote bedrijven in de agribusiness. Vanuit die positie heeft Kees veel nieuwe concepten bedacht die zijn afgestemd met aanbieders en gebruikers en vervolgens succesvol gelanceerd.

Kees staat tot uw dienst als sparingpartner voor strategische vraagstukken, productontwikkeling, innovatie en marktontwikkelingen. Dit voor alle partijen in de agrarische keten waaronder handelaren, verwerkers, inkooporganisaties en Retail maar ook voor overheden, toezichthouders en beleidsmakers. Met zijn kennis van de huidige markt en zijn visie op de toekomst is Kees een veel gevraagd spreker op seminars en congressen.

Wilt u eens met Kees praten over de kansen en bedreigingen binnen uw markt neem dan contact op via K.maas@dca.nl

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden