Agrifoto

Weerupdate Mechanisatiebedrijven

Abemec nieuwe Dewulf-dealer in 4 provincies

2 Augustus 2019 - Niels van der Boom - 4 reacties

Mechanisatiebedrijf Abemec is in 4 provincies de kersverse dealer geworden van Dewulf. Het gaat om Noord-Brabant, Noord- en Midden-Limburg, Utrecht en West-Gelderland. Nadat Abemec Van Arendonk Mechanisatie kocht kreeg het dit merk in handen voor Flevoland.

Dealershuffle
Abemec is full line dealer van alle Dewulf-producten voor deze provincies en gebieden. Van Arendonk Mechanisatie, die het dealerschap weer van Van Engelen overnam, was al verdeler voor Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Met de overname door Abemec in november 2018 kreeg een van Nederlands grootste mechanisatiebedrijven zo ook Dewulf in handen. In Flevoland deelt Abemec het dealerschap met Bart Agro Mechanisatie en Naaktgeboren.

De zet is een beetje gecompliceerd want Abemec Steenbergen is ook dealer van Grimme. Wat het bedrijf met dit merk gaat doen is nog onduidelijk.

Bestaande dealers
Verandering van het dealernetwerk heeft ook gevolgen voor andere mechanisatiebedrijven. Zo had of heeft Dewulf in Noord-Brabant al 3 dealers. Van Trier in De Heen (inschuurtechniek), Gebr. Weststrate (poot- en rooitechniek) en Visser in Bladel. In Limburg is dat Rovadi in Ysselsteyn. In Wet-Gelderland/Utrecht gaat het om De Kruyf in Nijkerk. Wat Dewulf met deze bedrijven gaat doen is eveneens niet bekend gemaakt.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Niels van der Boom

Niels van der Boom is senior redacteur akkerbouw bij Boerenbusiness. Hij bericht vooral over de aardappelmarkt. Wekelijks presenteert hij de Marktupdate Aardappelen.
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
4 reacties
Abonnee
aaboer 2 Augustus 2019
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/artikel/10883489/abemec-nieuwe-dewulf-dealer-in-4-provincies]Abemec nieuwe Dewulf-dealer in 4 provincies[/url]
Jan Clarebout heeft beslist !!
gebruiker 2 Augustus 2019
bart agro is DE dealer, abemec telt hier niet mee!!
Jantje 2 Augustus 2019
Abemec Steenbergen is AVR dealer
kees 2 Augustus 2019
abemec steenbergen grimme dealer
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden