Mechanisatiebedrijf

akkerbouw grond trekker

Nieuws Niels van der Boom

Mechanisatiebedrijven dansen op de vulkaan

Net als agrarische bedrijven is ook de mechanisatiesector continu in beweging. Wie het nieuws volgt ziet maandelijks persberichten voorbijkomen van nieuwe overnames. Grote merkdealers groeien en kleintjes zonder opvolger verdwijnen. Onder de grond borrelt meer.
5 Juni 2020
akkerbouw grond trekker

Opinie Niels van der Boom

Mechanisatiebedrijven dansen op de vulkaan

Net als agrarische bedrijven is ook de mechanisatiesector continue in beweging. Wie het nieuws volgt ziet maandelijks persberichten voorbijkomen van nieuwe overnames. Grote merkdealers groeien en kleintjes zonder opvolger verdwijnen. Onder de grond borrelt meer.
4 Juni 2020
aardappelen pootgoed aardappeloogst DeWulf

Weerupdate Mechanisatiebedrijven

Abemec nieuwe Dewulf-dealer in 4 provincies

Mechanisatiebedrijf Abemec is in 4 provincies de kersverse dealer geworden van Dewulf. Het gaat om Noord-Brabant, Noord- en Midden-Limburg, Utrecht en West-Gelderland. Nadat Abemec Van Arendonk Mechanisatie kocht kreeg het dit merk in handen voor Flevoland.
2 Augustus 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Mechanisatiebedrijven starten showdagen

In de laatste weken van het jaar worden door een groot aantal mechanisatiebedrijven showdagen georganiseerd, zo ook in Drenthe en Flevoland. Ook zien we nog een bijzondere oogst: schorseneren.
17 December 2018
strategie bedrijfsvoering risicomanagement Boerenbusiness

Weerupdate Bedrijfsovername

Abemec wordt Fendt-dealer in Flevoland

Abemec uit Veghel, de importeur van merken zoals Fendt en Massey Ferguson, neemt per 1 januari de bedrijven van Van Arendonk Mechanisatie in Flevoland en Gelderland over. Dat maakten de bedrijven vrijdag 23 november bekend.
23 November 2018

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox