Tolsma

Aangeboden door Tolsma Grisnich

Harvest Event brengt nieuws bij de telers

18 Augustus 2020

De coronamaatregelen hebben wereldwijd grote impact op vakbeurzen en bijeenkomsten. Veiligheid en bescherming voor bezoekers en standhouders is namelijk niet te garanderen. Daarom vaart Tolsma-Grisnich een eigen 'beurskoers'.

De internationale beurskalender staat door Covid-19 in een compleet ander daglicht. Sommige beurzen bieden een online alternatief. Dat is een leuke oplossing, maar dit volstaat niet voor Tolsma-Grisnich. "Daarom zoeken wij naar creatieve oplossingen om onze (potentiële) klanten te ontmoeten en te voorzien van advies, trends en ontwikkelingen", aldus Dim Jan de Visser van Tolsma-Grisnich. "Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact. Daarom doen wij ook in deze tijd ons uiterste best deze kwaliteit te waarborgen."

Kleinschalig
Uit eigen onderzoek blijkt dat de klanten een voorkeur hebben voor kleinschalige evenementen met een persoonlijk contactmoment. Daar gaat Tolsma-Grisnich gehoor aan geven. Om die reden slaan Tolsma-Grisnich en Grimme de handen ineen en komen naar de telers toe met het 'Harvest Event'. Persoonlijk contact op 'gepaste' afstand, dat staat centraal. "Wij hebben daarvoor een interactief programma samengesteld dat gericht is op hoogwaardige kennisoverdracht over de oogst, het inschuren én vernieuwende bewaartechniek. Uiteraard zijn onze technische specialisten aanwezig om u te adviseren over actuele ontwikkelingen", aldus Visser.

Het 'Harvest Event' vindt op twee locaties plaats:

  • 27 augustus in Biddinghuizen
  • 2 september in Reusel

Het middagvullend programma start om 13:00 uur en wordt rond 16:30 uur afgesloten met een gezellige nazit. Daartussen is het een aaneenschakeling van presentaties, demonstraties en rondleidingen.

Meld u snel aan
In verband met coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt. Aanmelden is daarom verplicht. Meldt u zich dus snel aan.

Deze businesscase is powered by:
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden