Eigen foto

Boerenbusiness Agribusiness Award

Strijd om Agribusiness Award gaat door

20 Oktober 2022 - Redactie Boerenbusiness

De vakjury van de Agribusiness Award 2022 maakt op 27 oktober bekend welke innovaties doorgaan naar de finale. Elke twee uur, beginnend om 10.00 uur, wordt er één finalist bekendgemaakt op Boerenbusiness.nl en de bijbehorende social mediakanalen.

De onafhankelijke vakjury bestaande uit Aalt Dijkhuizen, Pierre Berntsen en Jan Omvlee, heeft de afgelopen weken weer met veel plezier de aanmeldingen voor de Agribusiness Award doorgelezen en beoordeeld. Alle inzendingen zijn getoetst aan de criteria en uitgebreid geanalyseerd. 

De jury had een een flinke kluif aan de innovatieve producten en diensten. "Opnieuw een jaar met mooie aanmeldingen", zo laat de jury weten. "Goed om te zien dat alle sectoren dit jaar goed vertegenwoordigd zijn."

Allesbeslissende pitchdag
Op 3 november krijgen de finalisten de kans om hun aanmelding toe te lichten en hun product live te presenteren voor de jury. Het belooft een spannende dag te worden. "De finalisten liggen dichter bij elkaar dan ooit en de winnaar zal daardoor echt bepaald worden na de pitch", zo laat juryvoorzitter Aalt Dijkhuizen weten.

De jury let in haar beoordeling op diverse criteria. De inzending moet een vernuftige verbetering of dienst zijn, een significante bedrage leveren aan de bedrijfsvoering en het rendement van een agrarisch ondernemer, beschikbaar en bewezen zijn in de praktijk en een groot potentieel hebben. Na de pitchdag zal de jury opnieuw in beraad gaan en tot een beslissing komen. Op 24 november wordt de uiteindelijke winnaar tijdens een besloten event bekendgemaakt.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Interview Cynthia Zhu

'Adoptie AI belangrijk om koppositie te behouden'

Achtergrond Agribusiness Award

Hoe de melkboer van vroeger Picnic inspireerde

Nieuws Agribusiness Award

BBLeap wint Agribusiness Award 2023

BB TV Harm Ypma

Mestverrijker helpt veehouder vergroenen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden