Eigen foto

Nieuws Politie

Man opgepakt vanwege dood Maas van den Heuvel

28 December 2023 - Jurphaas Lugtenburg

De politie heeft vandaag (donderdag 28 december) tijdens een huiszoeking in Schiedam een 22-jarige man uit Curaçao aangehouden, zo meldt het ANP. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van Maas van den Heuvel.

De politie heeft meerdere panden in Kampen en twee woningen in Schiedam doorzocht. De huiszoekingen werden gedaan na een gewelddadige overval eerder deze maand in Epe. Het levenloze lichaam van Van den Heuvel werd op 18 oktober aangetroffen in zijn huis in Kampen. Er waren aanwijzingen van een misdrijf en de politie zette een groot rechercheteam op de zaak.

Van den Heuvel was een bekend gezicht in de agrarische sector. Zo was hij jaren actief als secretaris en gespreksleider van de Vereniging Landbouwbeurs Noord en Centraal Nederland en voorzitter van de Commissie Meststoffen van Cumela.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Jurphaas Lugtenburg

Is redacteur bij Boerenbusiness en focust zich vooral op de akkerbouwsectoren en de voer- en energiemarkt. Ook heeft Jurphaas zelf een akkerbouwbedrijf op Voorne-Putten (Zuid-Holland). Wekelijks presenteert hij de Marktflits Granen
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden