Gesponsord: accon■avm

Goed geboerd? Welke keuze maakt u?

23 Oktober 2017

Draait u een goed jaar, mede door een goede melkprijs? Kijk dan nu al naar de mogelijkheden om de fiscale winst te drukken. Met de winstprognose van acconâ– avm krijgt u snel inzicht. Aan de hand van de winstprognose werken we verschillende scenario’s met u uit.

De goede melkprijs is welkom in een tijd van onzekerheid. Het geeft u waarschijnlijk de kans uw buffer uit te bouwen, onderhoud te plegen of investeringen te doen. Onder andere uw kasstroom en uw fiscale resultaat zijn bepalend voor de keuzes die u maakt. Hebt u beide in beeld? Vaak laat de kasstroom een ander beeld zien dan het resultaat. Maakt u dan wel de juiste keuzes?

Lees verder op de website van acconâ– avm.

Contact
Hebt u interesse in een winstprognose door acconâ– avm of hebt u vragen over het voorgaande? Neem vrijblijvend contact met ons op. Maak hiervoor gebruik van ons adviesformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden over onderwerpen die u als agrarisch ondernemer aangaan? Meld u dan aan voor de nieuwsbrieven van acconâ– avm adviseurs en accountants via het aanmeldformulier. Volg ons ook op TwitterLinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte!

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden