Kennispartner

Flynth

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien vroegtijdig in de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven. www.flynth.nl.

flynth

Schenkingen en andere giften: de juiste timing loont

Ieder kalenderjaar kunt u uw kinderen, maar ook derden, belastingvrij een bedrag schenken. Het loont om uw schenking op het juiste moment te doen. Ook kunt u mogelijk profiteren van extra aftrek door uw gewone giften om te zetten in periodieke giften.
8 December 2023
flynth

Haal het maximale uit uw salarisadministratie

Wilt u altijd online inzicht in uw salarisadministratie én kunnen rekenen op persoonlijk advies? Onze adviseurs zijn thuis in uw sector en zetten hun kennis om in uw voordeel. Door uw salarisadministratie goed en kostenefficiënt te regelen volgens de actuele wet- en regelgeving, voorkomt u claims.
10 November 2023
flynth

Als ondernemer energie besparen?

De Nederlandse overheid hanteert diverse maatregelen om het energieverbruik in Nederland omlaag te brengen en in 2030 49% minder broeikasgassen uit te stoten. Ook bedrijven moeten hun steentje bijdragen.
7 November 2023
flynth

Salarisadministratie van Flynth, dat loont

Als werkgever moet u erop kunnen vertrouwen dat salarissen goed en op tijd worden verwerkt. Zo efficiënt mogelijk en met een scherp oog voor de snel veranderende wet- en regelgeving. Flynth zorgt ervoor dat uw zaken goed geregeld zijn. We bieden digitaal inzicht én persoonlijke service. Zo halen we altijd het maximale uit uw salarisadministratie.
11 Oktober 2023
flynth

‘Ondernemers helpen om succesvol te zijn, juist nu’

Stikstof, energie, derogatie, het nieuwe GLB… Als agrarisch ondernemer is het tegenwoordig schaken op tien borden tegelijk. Flynth, marktleider in de agrosector met ruim honderd jaar kennis van de sector, helpt ondernemers om de juiste keuzes te maken. 'Ook in onzekere tijden', vertellen Lubbert van Dellen (marktdirecteur agro) en Bas Hidding (voorzitter van de raad van bestuur). 'We zijn partner voor mkb-bedrijven, van A tot Z.'
12 April 2023
flynth

Deadline Gecombineerde Opgave niet realistisch

Jaarlijks ondersteunt Flynth klanten in de agrarische sector bij het invullen van de Gecombineerde Opgave (GO). Normaal gesproken is dit al een flinke hoeveelheid werk. Maar dit jaar zien wij dat het invullen wel drie keer zoveel tijd kost. Dat komt onder andere door het nieuwe Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (GLB). We vertellen u er meer over.
5 April 2023
flynth

Boer en bedrijf hebben in carbon credits schone taak

De markt van carbon credits is in Nederland aan het ontluiken. Hoe worden deze bewijzen van koolstofvastlegging in de bodem vastgelegd en ontwikkeld en zijn de potentiële kopers in het bedrijfsleven er klaar voor?
4 Juli 2022
bedrijfsopvolging Boerenbusiness bedrijfsovername

Bedrijfsovername in harmonie: samen om tafel

Hebt u een familiebedrijf? Dan spelen er bedrijfsbelangen én belangen van de familie. U wilt de harmonie behouden. Formeel afspraken maken is dan essentieel.
14 Juni 2022
acconavm

Hoge energieprijzen gevolgen voor SDE-subsidie

Het is u vast niet ontgaan: van veel zaken zijn de prijzen enorm gestegen. Zeker de door het dak schietende energieprijzen zijn volop in het nieuws. Hebt u als ondernemer SDE-subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie) ontvangen? Dan kunnen deze prijsstijgingen gevolgen voor u hebben.
22 Februari 2022
acconavm

Investeren in uw bedrijf met de EIA, MIA en VAMIL

Bent u als agrarisch ondernemer van plan om in 2022 te investeren in milieuvriendelijke technieken en/of duurzame energie en energiebesparende middelen? Dan kunt u gebruikmaken van fiscale regelingen. Mits uw beoogde bedrijfsmiddel op de Energie- of Milieulijst van 2022 staat.
15 Februari 2022
Neem contact met ons op
Angelique Nieuwenhuis Regiodirecteur
+31884468264
angelique.nieuwenhuis@flynth.nl

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden