Kennispartner

Flynth

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien vroegtijdig in de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven. www.flynth.nl.

flynth

‘Ondernemers helpen om succesvol te zijn, juist nu’

Stikstof, energie, derogatie, het nieuwe GLB… Als agrarisch ondernemer is het tegenwoordig schaken op tien borden tegelijk. Flynth, marktleider in de agrosector met ruim honderd jaar kennis van de sector, helpt ondernemers om de juiste keuzes te maken. 'Ook in onzekere tijden', vertellen Lubbert van Dellen (marktdirecteur agro) en Bas Hidding (voorzitter van de raad van bestuur). 'We zijn partner voor mkb-bedrijven, van A tot Z.'
12 April 2023
flynth

Deadline Gecombineerde Opgave niet realistisch

Jaarlijks ondersteunt Flynth klanten in de agrarische sector bij het invullen van de Gecombineerde Opgave (GO). Normaal gesproken is dit al een flinke hoeveelheid werk. Maar dit jaar zien wij dat het invullen wel drie keer zoveel tijd kost. Dat komt onder andere door het nieuwe Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (GLB). We vertellen u er meer over.
5 April 2023
flynth

Boer en bedrijf hebben in carbon credits schone taak

De markt van carbon credits is in Nederland aan het ontluiken. Hoe worden deze bewijzen van koolstofvastlegging in de bodem vastgelegd en ontwikkeld en zijn de potentiële kopers in het bedrijfsleven er klaar voor?
4 Juli 2022
bedrijfsopvolging Boerenbusiness bedrijfsovername

Bedrijfsovername in harmonie: samen om tafel

Hebt u een familiebedrijf? Dan spelen er bedrijfsbelangen én belangen van de familie. U wilt de harmonie behouden. Formeel afspraken maken is dan essentieel.
14 Juni 2022
acconavm

Hoge energieprijzen gevolgen voor SDE-subsidie

Het is u vast niet ontgaan: van veel zaken zijn de prijzen enorm gestegen. Zeker de door het dak schietende energieprijzen zijn volop in het nieuws. Hebt u als ondernemer SDE-subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie) ontvangen? Dan kunnen deze prijsstijgingen gevolgen voor u hebben.
22 Februari 2022
acconavm

Investeren in uw bedrijf met de EIA, MIA en VAMIL

Bent u als agrarisch ondernemer van plan om in 2022 te investeren in milieuvriendelijke technieken en/of duurzame energie en energiebesparende middelen? Dan kunt u gebruikmaken van fiscale regelingen. Mits uw beoogde bedrijfsmiddel op de Energie- of Milieulijst van 2022 staat.
15 Februari 2022
acconavm

Stikstofnormen voor akkerbouwgewassen 2022

De hoeveelheid stikstof die u mag gebruiken op uw landbouwgrond staat vermeld in Tabel 2 (RVO: Stikstof landbouwgrond 2022). In een aantal situaties mag u méér stikstof gebruiken.
11 Februari 2022
Neem contact met ons op
Angelique Nieuwenhuis Regiodirecteur
+31884468264
angelique.nieuwenhuis@flynth.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox