Flynth

Aangeboden door Flynth

Salarisadministratie van Flynth, dat loont

11 Oktober 2023

Als werkgever moet u erop kunnen vertrouwen dat salarissen goed en op tijd worden verwerkt. Zo efficiënt mogelijk en met een scherp oog voor de snel veranderende wet- en regelgeving. Flynth zorgt ervoor dat uw zaken goed geregeld zijn. We bieden digitaal inzicht én persoonlijke service. Zo halen we altijd het maximale uit uw salarisadministratie.

Natuurlijk zorgen we voor de juiste verwerking van alle gegevens: van pensioenpremies tot salarisschalen en CAO-veranderingen. Maar onze ervaren salarisadministrateurs bieden meer. Wij zijn op de hoogte van alle brancheregelingen en zetten onze jarenlange ervaring en actuele kennis om in uw voordeel. 

Bovenop veranderende regelgeving
Uw salarisadministratie moet aan steeds veranderende regelgeving voldoen. Hoe zorgt u bijvoorbeeld goed voor uw personeel, maar beperkt u de werkgeverslasten? Hoe zit het met de wijziging van het minimumloon en wat betekent de pensioenwetgeving voor uw bedrijf? Wij zitten bovenop de actuele wet- en regelgeving en denken na over oplossingsrichtingen en efficiencyslagen.

Persoonlijke service
Bij Flynth gaan we altijd voor persoonlijk contact en dat geeft rust. Hebt u een probleem met de betaling of een systeem, dan kunt u direct bij iemand terecht. Wij ontzorgen u als ondernemer en bieden continuïteit. 

Meer weten?
Wilt u altijd online inzicht in uw salarisadministratie én kunnen rekenen op persoonlijk advies? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de salarispakketten van Flynth voor uw bedrijf? Download de brochure of vraag een gratis demo aan.

Bas Notermans, directeur van Uitvaartverzorging Van der Laan: ''Flynth is een groot kantoor, maar zo voelt het niet. Het contact is persoonlijk en de betrokken adviseurs weten precies wat voor ons belangrijk is. Ze ontzorgen ons echt."

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox