Flynth

Aangeboden door Flynth

Haal het maximale uit uw salarisadministratie

10 November 2023

Wilt u altijd online inzicht in uw salarisadministratie én kunnen rekenen op persoonlijk advies? Onze adviseurs zijn thuis in uw sector en zetten hun kennis om in uw voordeel. Door uw salarisadministratie goed en kostenefficiënt te regelen volgens de actuele wet- en regelgeving, voorkomt u claims.

Klaas Nagtegaal, eigenaar van loon- en aannemersbedrijf Nagtegaal op Ameland: "Medewerkers moeten ervan op aan kunnen dat het salaris elke maand klopt. Voor de salarisadministratie werken we al jaren samen met Flynth. We hebben een goede band met onze persoonlijke adviseur en de lijntjes zijn kort."

Nagtegaal heeft de salarisadministratie nooit zelf gedaan, vertelt Klaas: "Mijn vader besteedde het al uit. Want als je het zelf wilt doen, moet je er veel kennis over hebben. Maar die steeds veranderende wetgeving is niet bij te houden. Je moet dan elk half jaar wel op cursus om je te laten bijspijkeren. Daar hebben we de tijd niet voor."

Lees hier het hele verhaal van Klaas en kijk de video.

De voordelen op een rij:

  • Uw salarisadministratie in een overzichtelijke online omgeving
  • Vlotte en correcte salarisberekening
  • Persoonlijk contact met een ervaren salarisadministrateur
  • Alle kennis in huis van actuele wet- en regelgeving
  • Toegang tot uitgebreide HR-mogelijkheden
  • U betaalt een vast bedrag per loonstrook

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de salarispakketten van Flynth voor uw bedrijf? Download de brochure of vraag een gratis demo aan. 

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox