Van Iperen

Aangeboden door van Iperen

Een krachtig gewas: het bemestingsplan

27 Maart 2024

Aan de start van een nieuw seizoen is het doel om een zo gezond en krachtig mogelijk gewas te telen dat bestand is tegen ziekten en plagen en dat goed groeit en hierdoor veel oplevert. Zeker richting de toekomst, waarin het middelenpakket steeds kleiner wordt, is dit belangrijk. Om een krachtig gewas te kunnen telen zijn verschillende factoren van belang. De specialisten van Van Iperen zullen u dit seizoen meer vertellen over deze factoren en hoe u dit kunt toepassen in uw teelt.

We starten deze serie met het bemestingsplan dat aan het begin van het seizoen wordt opgesteld. Hierbij komen veel factoren kijken: onder andere voorvrucht, gewas, ras, maar bijvoorbeeld ook de resultaten uit uw bodemanalyse. Uiteraard is het doel om de bemestingsruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Johan Aarnoudse vertelt samen met akkerbouwer Martin de Pijper over de opzet van het bemestingsplan en hoe dit bijdraagt aan het telen van een krachtig gewas.

Onze specialisten kijken graag met u mee bij het opstellen en waar nodig bijstellen van uw bemestingsplan. Ook eens sparren over het telen van een krachtig gewas? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden