Special Gewastour week 32

Welke percelen hebben regen gehad?

8 Augustus 2018 - Frank Vermeulen

In de nacht van dinsdag 7 augustus op woensdag 8 augustus trok er een bui over het land. Op welke percelen van de Boerenbusiness Gewastour is neerslag gevallen? Hieronder een kort overzicht.

De meeste regen viel op het perceel in Scharendijke (5,6 millimeter). Op dit perceel viel sinds begin juni een kleine 20 millimeter. Op het perceel in Bocholtz viel afgelopen nacht meer dan 5 millimeter neerslag.

Op het perceel in Hank viel afgelopen nacht 4,8 millimeter neerslag en het perceel in Biddinghuizen staat daar net iets onder met 4,6 millimeter regen. Het perceel in Escharen kwam uit op een neerslag van 4,3 millimeter, waarmee het het vijfde hoogste neerslagniveau noteert.

Minder of geen regen
Op het perceel in Middenmeer viel iets minder regen. Afgelopen nacht kwam de neerslagmeter uit op 3 millimeter. De percelen in Fijnaart en Marknesse moesten beiden genoegen nemen met een neerslag van 1,5 millimeter. 

Echter, op de percelen in de Johannes Kerkhovenpolder en Spijk viel afgelopen nacht helemaal geen neerslag.Een overzicht van de neerslag op de percelen die meedoen aan de Gewastour.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden