Eigen foto

Boerenbusiness stagevacature

Word jij onze stagiair voor de Gewastour 2024?

30 Januari 2024

Heb je affiniteit met de akkerbouw en zin om jezelf op een gaaf project te storten? Wij hebben bij Boerenbusiness vanaf februari/maart 2024 weer plek voor een stagiair voor onze Gewastour aardappelen en uien. Ben jij nog op zoek naar een stage? Neem contact met ons op!

Boerenbusiness is een online mediabedrijf dat marktinformatie levert voor ondernemers in de agrarische sector. De content wordt verzorgd door een redactie die nieuws, analyses, marktnoteringen, interviews, opinies en achtergronden brengt.

Ieder groeiseizoen volgen wij tien aardappel- en tien uienpercelen door heel Nederland. Van zaaien en planten tot aan de oogst volgen wij de stand van het gewas en alles wat daarbij komt kijken in content, data, foto's, video's en interviews met de telers. Wij zijn op zoek naar een stagiair die samen met ons zijn of haar tanden zet in dit project.

Jouw stage
Als stagiair ben je nauw betrokken bij de Gewastour en sta je in contact met de deelnemende telers. Ook bezoek je regelmatig de verschillende percelen, monitor je de groei van gewassen en analyseer je keuzes van telers gedurende het seizoen. Deze data en informatie verwerk jij vervolgens in artikelen voor Boerenbusiness.nl. Op deze manier breng je de aardappel- en uienteelt van Nederland in kaart. Daarnaast onderhoud je het contact met verschillende betrokken partijen en bied je ondersteuning in de organisatie van het project.

Welke competenties moet je hebben?

· Je bent bezig met een agrarisch gerelateerde hbo-opleiding.

· Je hebt kennis van de ontwikkelingen in de agrarische sector

· Je bent sociaal en flexibel

· Je kunt goed overzicht houden

· Je houdt van organiseren

Wat bieden wij jou?
Boerenbusiness biedt je afwisselend werk, goede begeleiding en leuke collega's. Het is een uitstekende stageopdracht om je talent op los te laten met veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. Je krijgt ook een stagevergoeding.

De standplaats voor de stage is Lelystad (Flevoland), maar je bent ook regelmatig op pad.

Meer informatie
Meer informatie over deze stage kan ingewonnen worden bij Jesse Torringa (0320 - 269527) of stuur een mailtje. Geïnteresseerd? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie per e-mail: j.torringa@boerenbusiness.nl.

Ben je benieuwd naar ervaringen van andere stagiairs? Neem dan een kijkje op onze studentenpagina!

Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden