VBO Makelaar doet mee

Grondmarkt.nl volledig vernieuwd

3 Oktober 2016 - Redactie Boerenbusiness

Grondmarkt.nl, de website voor vraag en aanbod van agrarisch onroerend goed, is volledig vernieuwd. De herlancering valt samen met een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met VBO Makelaar. De site heeft een frisse lay-out gekregen en de functionaliteiten zijn verbeterd waardoor de site toegankelijker is geworden.

De verbeteringen voor gebruikers behelzen onder meer een nieuwe handige zoekfunctie voor het aanbod, een eigen gebruikersprofiel, favoriete objecten opslaan, het instellen van een regio alert, video’s van een perceel bekijken of een object delen via e-mail en social media. Tevens heeft de website de naam aangepast door het verbindingsstreepje ertussen weg te laten, het is nu: Grondmarkt.nl

DCA Multimedia, moederbedrijf van BoerenBusiness.nl en Grondmarkt.nl, heeft de samenwerking geïntensiveerd met VBO Makelaar. Kees Maas, eigenaar van DCA Multimedia en Hans Peters, voorzitter Sectie Agrarisch Vastgoed van VBO Makelaar, tekenden hiervoor een overeenkomst op het kantoor van DCA Multimedia in Lelystad.

Voor de makelaar zijn ook een flink aantal verbeteringen aangebracht zoals het inzien van de statistieken van objecten, nieuwe functies voor het uploaden of wijzigen van objecten. Percelen kunnen beter en prominenter in beeld gebracht worden door nieuwe advertentiemogelijkheden. Verder krijgen makelaars maandelijkse updates van de statistiek in hun mailbox. Daarnaast kunnen objecten gepersonaliseerd worden en Youtube-video’s kunnen worden toegevoegd.

Grondmarkt.nl staat in de top 10 van best bezochte agrarische websites in Nederland omdat het alle vraag en aanbod voor agrarisch onroerend bij elkaar brengt op één website.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden