Lely T4C InHerd

Lely komt met systeem voor smartphone

10 September 2013 - Redactie Boerenbusiness

Dinsdag presenteerde Lely haar nieuwste innovatie. Nadat de Vector en Juno met veel furore geïntroduceerd werden werd de app zonder verdere poespas onthuld. De Lely T4C InHerd. De eerste app voor robotmelken.

Tot nog toe ging het gebruik van de gsm niet verder dan het geven van een melding wanneer er iets met de melkrobot aan de hand was. Nu komt Lely met een uitgebreide mobiele applicatie die inzicht geeft in onder meer het vet, het eiwit, de productie en nog veel meer. De uitgebreide app werd speciaal ontwikkeld voor de melkveehouders die werken met een melkrobot.

Ook gaat de app helpen bij het onderhoud van de machine. Zo geeft deze informatie over diverse handelingen, maar krijgt een melkveehouder eveneens een melding wanneer iets moet gebeuren.

Hiermee springt Lely in op de beheersing van de kostprijs en het verder verbeteren van de efficiency op de bedrijven. " De levensproductie wordt steeds belangrijker", aldus Alexander van der Lely. Ook moet "de besluitvorming sneller en slimmer." Hier sluit de nieuwe software naadloos op aan.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Jaarcijfers 2023

Lely tempert verwachting door melkprijs en rente

Achtergrond Jubileum

Lely na 75 jaar nog lang niet uitgeïnnoveerd

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden