CONO Kaasmakers

Nieuws Bestuurswijziging

Cono Kaasmakers stelt nieuwe voorzitter aan

21 November 2018 - Tim Roetman

Cono Kaasmakers heeft Evert Kremer benoemd tot de nieuwe voorzitter. Hij zal Klaas Sluis, die sinds 2016 werkzaam was op die positie, per direct gaan vervangen. Dit is besloten op de ledenvergadering van 14 november.

Cono zegt aan veel vertrouwen te hebben in de nieuwe voorzitter. Kremer is sinds 2000 vicevoorzitter bij Cono en heeft later ook de functie van secretaris op zich genomen. Ook Sluis heeft vertrouwen in de aankomend voorzitter: "Ik ben blij met deze keuze en geef de voorzittershamer vol vertrouwen aan hem door."

Leiding geven
Kremer laat weten dat hij het een eer vindt om deze functie te bekleden. "Ik wil de komende jaren leiding gaan geven aan het bestuursteam, om zodoende samen met de directie, de raad van commissarissen, het managementteam, de medewerkers en de veehouders ons succes verder uit te bouwen en te borgen", zo laat Kremer weten.

De nieuwe voorzitter is zelf ook veehouder. Volgens Cono zorgen zijn inzicht en bestuurlijke ervaring ervoor dat hij de ideale kandidaat was. Op het moment is hij de voorzitter van het 8-koppige raad van bestuur.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Tim Roetman

Tim Roetman werkt sinds november 2018 als junior redacteur veehouderij bij Boerenbusiness. Hij schrijft met name over de (prijs)ontwikkelingen op de varkens- en zuivelmarkt.
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws melk

Cono noteert bescheiden plus melkprijs over maart

Nieuws Melk

Cono Kaasmakers verrast met nabetaling

Nieuws Melk

Cono plust opnieuw bij met voorschotprijs februari

Nieuws melk

Cono houdt voorschot voor vierde keer gelijk

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden