Melkprijs Cono Kaasmakers

Cono Wim Betten

Nieuws Melk

Wim Betten zwaait af als topman Cono Kaasmakers

Wim Betten stopt per 1 juli 2023 als algemeen directeur van Cono Kaasmakers. Hij draagt zijn functie over aan Jerry Griep, de huidige commercieel directeur van het zuivelconcern uit de Beemster. Betten is sinds 2012 werkzaam bij Cono en per 1 januari 2016 algemeen directeur.
17 November 2022
Cono Beemster

Nieuws Melkprijzen

Melkprijs Cono raakt verder achterop

De recente melkprijsrally heeft een bittere nasmaak voor de leden van Cono Kaasmakers. De melkprijs kan de verhogingen die andere verwerkers doorvoeren niet bijbenen. Ook in september blijft de melkprijs voor de derde maand op rij stabiel. De vooruitzichten zijn bovendien somber.
4 Oktober 2022
Cono

Nieuws melk

Cono houdt zich rustig tussen commoditygeweld

Cono Kaasmakers is een tijdje niet de hoogste uitbetaler als het gaat om melkgeld. De prijzen van zuivelcommodities zijn harder gestegen dan van de merkproducten. Ook bij grote zuivelconcerns is dat te voelen. Cono had daarom de voorschotprijs over augustus gelijk, zij het met gemengde gevoelens.
5 September 2022
kaas Cono Beemster

Nieuws Melkprijsvergelijker

Reputatie Cono loopt deuk op met laagste melkprijs

Cono Kaasmakers staat bekend om de hoge melkprijs, maar die reputatie wordt op dit moment niet waargemaakt. Ondanks een ruime verhoging staat de Noord-Hollandse coöperatie over juni onderaan in de melkprijsvergelijker van Boerenbusiness. 'Natuurlijk is dit vervelend, maar we laten ons de kop niet gek maken', aldus Cono-directeur Wim Betten. De situatie ligt genuanceerder volgens hem, zo reageert hij desgevraagd. 
5 Juli 2022
Cono

Nieuws Melk

Cono Kaasmakers verhoogt melkprijs voor april

Cono Kaasmakers noteert voor april voorlopig de hoogste kale voorschotprijs neer. De weidemelkprijs van Cono staat eveneens bovenaan.
3 Mei 2022
Cono Beemster

Nieuws melk

Cono geeft maart-voorschot extra duw omhoog

Cono Kaasmakers geeft de voorschotmelkprijs over maart een extra zet omhoog ten opzichte van de voorgaande maanden. In januari hield de coöperatie de prijs gelijk, in februari kwam er een plus, over maart volgt een extra grote stap omhoog.
2 April 2022
Cono

Nieuws melk

Cono zet hogere melkprijs neer over 2021

Cono Kaasmakers zet over 2021 een contante melkprijs neer die hoger uitpakt dan over 2020 werd uitbetaald. De nabetaling is iets lager dan over dat jaar, maar de duurdere melkprijs compenseerde dat ruimschoots.
24 Maart 2022
Cono

Nieuws Melk

Cono schakelt naar hogere versnelling met melkprijs

Cono Kaasmakers versnelt de verhoging van de melkprijs voor de maand februari, waarmee de maximale prijs voor februari bijna op €49,00 per 100 kilo uitkomt.
2 Maart 2022

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief