Melkprijs Cono Kaasmakers

kaas Cono Beemster

Nieuws melk

Melkprijs en nabetaling Cono in teken continuïteit

Cono Kaasmakers betaalt over 2022 niet de hoogste melkprijs, zoals in voorgaande jaren. De coöperatie heeft continuïteit en marktbehoud gesteld boven het behalen van de allerhoogste prijs. Daardoor is ook de nabetaling lager dan over 2021.
Donderdag 18:00 uur
Cono

Nieuws Zuivel

Cono verlaagt melkprijs over februari met 4 euro

Cono Kaasmakers verlaagt de (voorschot-)melkprijs over februari met €4,00 ten opzichte van januari. Daarmee betaalt het bedrijf nog steeds een relatief lage melkprijs, maar de verlaging zelf is benedengemiddeld.
2 Maart 2023
Royal A-ware

Nieuws melk

A-ware verlaagt met 5, Cono met kleine 2 euro

Zuivelonderneming Royal A-ware verlaagt de gangbare melkprijs voor februari in zowel Nederland als België met €5 per 100 kilo. De biologische melkprijs wordt met €4 verlaagd. Cono Kaasmakers doet het voor januari bescheidener aan en verlaagt met bijna €2.
2 Februari 2023
Cono

Nieuws melk

Cono houdt voorschot voor zesde keer op rij gelijk

Cono Kaasmakers houdt de melkprijs over december gelijk aan die over de vorige vijf maanden. De coöperatie betaalt daarmee op maandbasis een relatief lage voorschotprijs uit. Op jaarbasis blijft de voorschotprijs evenwel boven die van marktleider FrieslandCampina uitkomen.
4 Januari 2023
Cono

Nieuws Melkprijsvergelijker

Cono houdt melkprijs voor vijfde maand op rij gelijk

Cono kaasmakers houdt de melkprijs over november gelijk, het is de vijfde stabiele mutatie op rij. Sinds het loslaten van het quotum in 2015 kwam dit pas één keer voor.
6 December 2022
Cono Wim Betten

Nieuws Melk

Wim Betten zwaait af als topman Cono Kaasmakers

Wim Betten stopt per 1 juli 2023 als algemeen directeur van Cono Kaasmakers. Hij draagt zijn functie over aan Jerry Griep, de huidige commercieel directeur van het zuivelconcern uit de Beemster. Betten is sinds 2012 werkzaam bij Cono en per 1 januari 2016 algemeen directeur.
17 November 2022
Cono Beemster

Nieuws Melkprijzen

Melkprijs Cono raakt verder achterop

De recente melkprijsrally heeft een bittere nasmaak voor de leden van Cono Kaasmakers. De melkprijs kan de verhogingen die andere verwerkers doorvoeren niet bijbenen. Ook in september blijft de melkprijs voor de derde maand op rij stabiel. De vooruitzichten zijn bovendien somber.
4 Oktober 2022
Cono

Nieuws melk

Cono houdt zich rustig tussen commoditygeweld

Cono Kaasmakers is een tijdje niet de hoogste uitbetaler als het gaat om melkgeld. De prijzen van zuivelcommodities zijn harder gestegen dan van de merkproducten. Ook bij grote zuivelconcerns is dat te voelen. Cono had daarom de voorschotprijs over augustus gelijk, zij het met gemengde gevoelens.
5 September 2022

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox