Eigen foto

Nieuws Zuivelanalyse 2018

De zuivelanalyse ligt weer op de mat

21 December 2018 - Redactie Boerenbusiness

De derde editie van de Boerenbusiness Zuivelanalyse ligt weer bij abonnees op de mat. Ook dit jaar staat de analyse vol met achtergrondverhalen, opinies en niet te vergeten de analyse over de zuivelmarkt.

Het is niet gemakkelijk om vandaag de dag melkveehouder te zijn in ons land. De ondernemersgeest wordt de kop ingedrukt door de mensen die denken te weten hoe een melkveehouder zijn beroep moet uitoefenen. Limiteren in productie staat gelijk aan limiteren in verdiencapaciteit. En dat geeft een limitering in de investeringsmogelijkheden. 

Analyse 2018
Naast de uitgebreide marktanalyse, besteden we aandacht aan de grond- en vastgoedmarkt en gaan we dieper in op het roerige debuutjaar van het fosfaatrechtenstelsel. Ook wordt een blik geworpen op de toekomst van grondgebondenheid en vertelt Bart van der Meer, CEO van Ausnutria, meer over de focus van het bedrijf. Als laatste komt de volgende vraag nog aan bod: wat is er aan de hand met de strategie van FrieslandCampina?

Vraag het magazine aan
Abonnees van Boerenbusiness Melk & Voer Pro ontvangen deze analyse gratis in hun brievenbus. Ben jij ook benieuwd naar de analyse? Word dan vandaag nog abonnee.

Met een abonnement krijg je toegang tot alle besloten artikelen, data en marktinformatie op Boerenbusiness. Als abonnee krijg je ook toegang tot het Nationaal Economisch Landbouwcongres en andere seminars en workshops. Benieuwd naar alle voordelen? Bekijk ons aanbod in de webshop.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden