Agrifoto

Nieuws CRV

CRV haalt nieuwe directeur uit eigen stal

9 December 2019 - Jorine Cosse

Roald van Noort doet na 12,5 jaar afstand van zijn functie als directeur en voorzitter van de raad van bestuur van CRV. Hij geeft het stokje door aan Angus Haslett, die per 1 mei 2020 de functie volledig zal overnemen.

Met de Nieuw-Zeelander Angus Haslett als opvolger verwelkomt CRV haar eerste niet-Nederlandse directeur. Haslett is geen onbekende voor CRV. Hij trad in 2009 in dienst als Managing Director Oceanië en stuurt sinds enige tijd de businessunit in de Verenigde Staten aan.

CRV geeft aan dat hij een grote rol heeft gespeeld in verschillende overnames, die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de huidige marktpositie van het bedrijf.

Tijd voor een nieuwe leider
Scheidend-directeur Van Noort is volgens de fokkerijorganisatie van grote waarde geweest. Hij heeft het bedrijf door een tijdperk geleid dat bestond uit enorme veranderingen en uitdagingen in de rundveefokkerij. Daarbij heeft hij CRV weten te positioneren als een wereldwijd rundveeverbetering- en rundveedata-organisatie.

Van Noort is trots dat zijn opvolger uit de eigen CRV-geledingen komt. Daarbij geeft hij aan dat hij dit een natuurlijk moment vindt om op te stappen en om de ruimte te creëren een nieuwe leider. Van Noort blijft tot 1 september 2020 beschikbaar voor CRV om een vloeiende overgang mogelijk te maken.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Jorine Cosse

Redacteur bij Boerenbusiness die zich verdiept in de markten van zuivel, varkens(vlees) en voer. Jorine analyseert onder meer wekelijks de ruwvoermarkt en periodiek de markt van mengvoer.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden