ZuivelNL

Nieuws ZuivelNL

Nieuwe interim-directeur voor ZuivelNL

27 Juli 2020 - Jorine Cosse

Begin juni maakte ketenorganisatie ZuivelNL bekend op zoek te zijn naar een nieuwe directeur. Inmiddels heeft de organisatie de functie in ieder geval tot het eind van dit jaar weten te vervullen. Roald van Noort bekleed per 1 september 2020 de functie van interim-directeur.

ZuivelNL meldt verheugd te zijn dat zij op korte termijn de aanstelling van Roald van Noort als interim-directeur hebben kunnen realiseren. Van Noort vervangt hiermee Janine Luten. Naar eigen zeggen heeft de organisatie met deze aanstelling de beschikking gekregen over een zeer ervaren directeur die bekend is met de melkveehouderij-sector. Van Noort bekleed de functie van interim-directeur tot tenminste eind december 2020. ZuivelNL streeft er naar om per 1 januari een nieuwe, vaste directeur te kunnen benoemen.

Roald van Noort
De nieuwe interim-directeur is zeker geen onbekende in de melkveehouderij. Hij was 12 jaar werkzaam voor CRV, maar legde per 1 mei van dit jaar zijn functie als CEO neer. Voorheen bekleedde Van Noort enkele managementposities binnen Nutreco.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Jorine Cosse

Redacteur bij Boerenbusiness die zich verdiept in de markten van zuivel, varkens(vlees) en voer. Jorine analyseert onder meer wekelijks de ruwvoermarkt en periodiek de markt van mengvoer.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden