Ceo

Boerenbusiness ZuivelNL

Nieuws ZuivelNL

Nieuwe interim-directeur voor ZuivelNL

Begin juni maakte ketenorganisatie ZuivelNL bekend op zoek te zijn naar een nieuwe directeur. Inmiddels heeft de organisatie de functie in ieder geval tot het eind van dit jaar weten te vervullen. Roald van Noort bekleed per 1 september 2020 de functie van interim-directeur.
27 Juli 2020
FrieslandCampina Roelof Joosten

Nieuws Roelof Joosten

FrieslandCampina staat stil bij overlijden oud-topman

Afgelopen maandagavond is Roelof Joosten, voormalig CEO van FrieslandCampina, aan de gevolgen van kanker overleden. Hij is 62 jaar geworden. 
4 Maart 2020
melk zuivel

Nieuws Milcobel

Milcobel haalt oud-topman Campina binnen

Erik de Cock is aangesteld als nieuwe CEO ad interim bij Milcobel. Hiermee neemt hij de fakkel over van Peter Koopmans. De Cock bekleed zijn nieuwe functie sinds 24 januari jongstleden.
10 Februari 2020
Boerenbusiness

Nieuws Topigs Norsvin

Topigs Norsvin slaat nieuwe CEO aan de haak

De 49-jarige Nederlander Villaume Kal wordt vanaf half maart de nieuwe topman van het varkensgeneticabedrijf Topigs Norsvin. De nieuwe CEO vormt dan samen met Cor van Hertrooij (CFO) en Hans Olijslagers (CTO) de directie. 
7 Februari 2020
frites aardappelverwerking frituren

Nieuws CEO Aviko

Nieuwe CEO Aviko heeft al ervaring met bakken

Cosun heeft Chris Deen als nieuwe CEO van de Aviko benoemd. De nieuwe CEO heeft onder andere leidinggevende functies bekleed bij Sara Lee en Euroma. Ook was hij CEO van Bakkersland.
6 December 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox