Accon avm

Boerenbusiness Lubbert van Dellen

Stel nu je bedrijfsspecifieke vragen over stikstof

24 Maart 2021 - Eric de Lijster

Wat betekent de huidige stikstofproblematiek specifiek voor mijn bedrijf? Lubbert van Dellen, agrarisch directeur van Accon Avm, beantwoordt in de studio van Boerenbusiness vragen van melkveehouders, varkenshouders en andere agrarische ondernemers over de impact van stikstof. Dat kan ook jouw vraag zijn!

Heb je een vraag, stuur deze dan deze vóór vrijdag 26 maart naar de redactie (redactie@boerenbusiness.nl) en wij stellen hem voor je aan Lubbert van Dellen. Uiteraard indien gewenst anoniem.

Een uitspraak van de rechtbank Noord-Nederland heeft vorige week de innovatie in de Nederlandse melkveehouderij op slot gezet. Het geeft hen zo weer 1 tot 2 jaar onzekerheid over de toekomst van hun melkveebedrijf, constateert Van Dellen in een artikel op Boerenbusiness.

Van Dellen komt naar de studio van Boerenbusiness om jouw vragen te beantwoorden, wat deze uitspraak en alle andere stikstofproblematiek kan betekenen voor jouw bedrijf. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Eric de Lijster

Eric is lid van de redactie van Boerenbusiness. Als telg uit een akkerbouwfamilie stroomt het boerenbloed bij Eric door de aderen. Hij beschouwt zich als een generalist, maar wel met een voorliefde voor economie, trends, markten en marketing.
Regenradar
Powered by Agroweer

Achtergrond mest

Derogatie beëindigd door druk Timmermans

Achtergrond Stikstofstemming

Omtzigts ministersplannen lonken na landbouwdebat

Achtergrond Stikstofstemming

Lang schaduwregeren geeft irritatie en chagrijn

Achtergrond Stikstofstemming

De missiegerichtheid van gehavend Rutte IV

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden