ForFarmers

Nieuws Beurs

ForFarmers schort inkoop aandelen voorlopig op

15 Maart 2022 - Stef Wissink - 1 reactie

ForFarmers stopt voorlopig met het inkopen van eigen aandelen. Dat meldt het bedrijf vandaag voorbeurs in een persbericht.

Het inkoopprogramma wordt gestopt vanwege de toenemende onzekerheid rondom de grondstof- en gasprijzen. Het is volgens het bedrijf daarom 'prudent de kapitaalallocatie aan eigen aandelen tijdelijk te stoppen'. 

Later tijdstip mogelijk hervat
ForFarmers kocht in het kader van het nu opgeschorte pogramma reeds voor ruim €23 miljoen zo'n 5,94 miljoen eigen aandelen terug. Vanwege het grote handelsvolume in het aandeel ForFarmers de afgelopen maanden kon het bedrijf meer eigen aandelen inkopen dan eerder verwacht. Binnen het pogramma mag voor maximaal €50 miljoen of 10% van de eigen geplaatste aandelen ingekocht worden. 

Het Lochemse veevoerconcern zal middels een persbericht aangeven wanneer het inkoopprogramma van eigen aandelen wordt hervat. Het aandeel ForFarmers noteerde rond 10:00 uur ongeveer 1,5% lager op €3,35.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Stef Wissink

Stef Wissink is redacteur bij Boerenbusiness en schrijft over de actuele marktontwikkelingen op de zuivel- en varkensmarkt. Ook volgt hij de Nederlandse en internationale agribusiness.
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Abonnee
anna 15 Maart 2022
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=https://www.boerenbusiness.nl/artikel/10897234/forfarmers-schort-inkoop-aandelen-voorlopig-op]ForFarmers schort inkoop aandelen voorlopig op[/url]
Is toch belachelijk, een boeren club op de beurs. Elke dag het gehijg van de aandeelhouders in je nek: WIJ WILLEN MEER WINST!! Dacht dat de boeren klanten de belangrijkste doelgroep zou zijn. Niets is minder waar. Gevolg: voer blijft aan de prijs.
U kunt niet meer reageren.

Wat doen de actuele melkprijzen?

Bekijk en vergelijk het
in de Melkprijsvergelijker

Nieuws Kwartaalcijfers

Duidelijke trendbreuk in resultaten ForFarmers

Analyse Voer

Middelgrote voercoöperatie ook vatbaar voor krimp

Nieuws Benoeming

ForFarmers vindt nieuwe CFO bij FrieslandCampina

Interview Pieter Wolleswinkel

ForFarmers wil na moeilijk jaar nu doorpakken

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden