Bedrijfsnieuws ForFarmers

ForFarmers

Achtergrond ForFarmers

'Britse fusie schot voor de boeg van koers ForFarmers'

ForFarmers heeft een verrassende stap genomen door de Britse activiteiten te fuseren met 2Agriculture, een grote pluimveevoerproducent in het Verenigd Koninkrijk. Analist Guy Sips van de Belgische zakenbank KBC Securities denkt dat ForFarmers met deze zet alvast een tipje van sluier oplicht wat betreft de nieuwe strategie van het beursgenoteerde veevoerconcern. 'Dit is waarschijnlijk een schot voor de boeg.'
Eergisteren 14:00 uur
ForFarmers

Nieuws Voer

ForFarmers UK fuseert met Brits pluimveevoerbedrijf

De Britse tak van ForFarmers gaat fuseren met 2Agriculture, een voerbedrijf dat zich uitsluitend richt op de pluimveesector. Binnen ForFarmers is veel enthousiasme te proeven over deze stap.
Eergisteren 09:20 uur
ForFarmers

Nieuws Beurs

Koers ForFarmers kruipt weer langzaam omhoog

Het aandeel van ForFarmers heeft in de tweede helft van mei een behoorlijke koerswinst geboekt. Procentueel gezien althans. Het aandeel beweegt intussen weer rond de koers van €3.
1 Juni 2022
ForFarmers

Nieuws Kwartaalcijfers

ForFarmers incasseert nieuwe dreun in prestaties

Veevoergigant ForFarmers heeft flink last van de gestegen kosten van met name grondstoffen en energie. De beursgenoteerde onderneming uit Lochem ziet de resultaten behoorlijk kelderen doordat het de prijsstijgingen niet geheel aan veehouders kan doorberekenen. Dat meldt het concern in een operationele voortgangsrapportage over het eerste kwartaal.
5 Mei 2022
ForFarmers

Nieuws Beurs

Koers ForFarmers zakt door grens van 3 euro

De beurskoers van ForFarmers is dinsdag door de psychologische grens van €3 gezakt, wat ook meteen een nieuw diepterecord is. Daarmee zet de dalende tendens voort.
28 April 2022
ForFarmers kunstmest Agrifoto3

Analyse Chris Deen

Neemt ForFarmers een gok met nieuwe CEO?

Toch nog sneller dan gedacht heeft ForFarmers een nieuwe topman gevonden. De 55-jarige Chris Deen, nu nog CEO van Aviko, mag het beursgenoteerde veevoerconcern door turbulente tijden gaan leiden; met de krimp van de veestapel op de thuismarkten als belangrijkste uitdaging. De keuze voor Deen is opvallend te noemen. De timing van bekendmaking is eveneens opmerkelijk.
15 April 2022
Chris Deen

Nieuws Benoeming

ForFarmers haalt nieuwe topman op bij Aviko

Chris Deen wordt per 1 juli de nieuwe topman van voerconcern ForFarmers. Deen, nu nog CEO van fritesconcern Aviko, volgt Yoram Knoop op. De raad van commissarissen heeft Deen voorgedragen. Om de nieuwe CEO van ForFarmers te benoemen, wordt een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering bijeengeroepen. 
13 April 2022
ForFarmers

Achtergrond ForFarmers

CFO Tjebbes voorlopig tussenpaus bij ForFarmers

Vanaf half april zit ForFarmers zonder CEO. Huidig directeur Yoram Knoop stopt namelijk op 14 april na de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, zo werd vorig jaar november al aangekondigd. In tussentijd heeft het beursgenoteerde veevoerconcern nog geen nieuwe topman aan de haak geslagen. CFO Roeland Tjebbes neemt - onder uitdagende marktomstandigheden - voorlopig de honneurs waar.
1 April 2022

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief