Aangeboden door Farmers Funding

Farmers Funding bereikt mijlpaal van 100 miljoen

21 Juni 2019

De ontwikkelingen van Farmers Funding zijn afgelopen jaar in sneltreinvaart gegaan. Deze week heeft Farmers Funding de mijlpaal van €100 miljoen aan financiering bereikt.

Door het team uit te breiden met 3 nieuwe adviseurs is een grote groep nieuwe, maar ook bestaande klanten, geholpen om de financiering voor hun groei, overname of herfinanciering te realiseren. Steeds weer in een goede samenwerking met de ondernemers, accountants en financieringspartijen.

Peter Pals, de directeur van Farmers Funding, is trots om zoveel boeren te mogen helpen. "Klaarblijkelijk leveren wij een toegevoegde waarde en is er behoefte aan financieringsadvies. We zitten volop in de markt en we zijn blij dat ondernemers de weg naar ons steeds beter weten te vinden."

Achtergrond
Farmers Funding is sinds 2016 actief op het gebied van bedrijfskundig en financieel advies voor agrarisch ondernemers. Daarbij zijn hun adviseurs eveneens veel gevraagd als gastdocent en spreker. Zowel akkerbouwers, melkveehouders, varkenshouders als loonwerkers maken gebruik van de diensten.

Farmers Funding begeleidt onder meer bij de realisatie van financiering, bedrijfsovernames en het organiseren van samenwerkingsstructuren. Het team is onlangs nog uitgebreid met Ernst van Heijden, Jeanette Straver en Arjan Ausma, om zodoende nog meer ondernemers van dienst te zijn in de toekomst.

Contact
Heeft u een financieringsvraagstuk of bent u benieuwd wat Farmers Funding voor u kan betekenen? Neem contact op via 0320-269522 of info@farmersfunding.nl

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden