Geruchten over Amazon telefoon

Amazon werkt aan smartphone met 3D beeld

14 April 2014 - Redactie Boerenbusiness

Volgens verschillende bronnen is het Amerikaanse bedrijf Amazon bezig met het ontwikkelen van een smartphone. Dat schrijft The Wall Street Journal op hun website. Om zich te kunnen onderscheiden in de verzadigde markt van Android en Apple zou het bedrijf met een revolutionair 3D beeldscherm komen. Deze laat je een soort hologrammen zien.

Volgens geruchten lanceert Amazon het toestel al in juni en moet het in september verkrijgbaar zijn. Toch zijn er nog geen afbeeldingen van het toestel uitgelekt, ondanks dat de eerste prototypes al gemaakt zouden zijn. Amazon ontkent de geruchten niet maar wil ze ook niet bevestigen.

Volgens The Wall Street Journal kan het toestel als eerste 3D-beelden projecteren, zonder dat je daar een speciale bril voor nodig hebt. Het is niet de eerste keer dat dergelijke geruchten de kop op steken. Om een hologram weer te geven zou Amazon op iedere hoek van het scherm een camera hebben. Hiermee kan het de ogen van de gebruiker volgen.

Ondanks dat Amazon nog steeds niet officieel bekend heeft gemaakt met een telefoon te komen wijst alles hier wel op. Al langer zwerven allerlei geruchten op het internet maar deze worden steeds sterker. Momenteel heeft Amazon alleen de succesvolle Kindle e-reader als elektronisch product in hun programma. Ook kwam het bedrijf veel in het nieuws toen werd aangekondigd dat in de toekomst wellicht drones pakketjes zullen gaan bezorgen.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden