Met demonstraties

Agrotechniek Holland beurs zit volgeboekt

5 Augustus 2014 - Redactie Boerenbusiness

Van 10 tot en met 13 september vindt in Biddinghuizen de derde editie van de Agro Techniek Holland (ATH) beurs plaats. De organisatie maakte bekend dat inmiddels alle stands zijn volgeboekt. In totaal zijn 260 fabrikanten en bedrijven aanwezig die met elkaar zo’n 3.000 machines showen. Nieuw dit jaar zijn de demonstratieterreinen.

De 260 fabrikanten brengen met elkaar 450 verschillende machinemerken mee naar het Walibiterrein in Flevoland. Naast de outdoor stands zijn dit jaar voor het eerst verschillende demonstraties te zien. Zo worden er suikerbieten gerooid en is er een terrein voor veldspuiten en grondbewerkingsmachines. Het demoveld beslaat in totaal 40 hectare.

Een van de onderwerpen die dit jaar wordt aangesneden is die van veiligheid. Op een speciaal agroverkeerpaviljoen gaan verschillende bedrijven informatie geven over rijvaardigheid, bewustwording, machinechecks en beheersing van machines. Ook is er aandacht voor het T-rijbewijs  en wordt een trekker behendigheidwedstrijd georganiseerd met verkiezing tot beste chauffeur van Nederland. Het CBR, Cumela, Fedecom, COM-Keur en de Nederlandse Ploegvereniging zullen zich over deze onderwerpen ontfermen.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Meer over

beursshow
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden