Abemec lanceert webshop

Online shoppen voor Agco onderdelen

11 Augustus 2014 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Fendt-importeur Abemec, onderdeel van de Agrifirm Groep, lanceert als eerste Agco-dealer in Nederland een eigen webshop voor onderdelen. De online winkel is gevuld met 1,5 miljoen onderdelen. Naast de unieke Agco-onderdelen maakt het bedrijf namelijk gebruik van onderdelenleverancier Kramp.

De nieuwe Agcoshop vervangt de My Parts Partner webshop van Kramp. Een service die de onderdelenleverancier uit Varsseveld enkele jaren geleden in het leven riep. Via de website van een mechanisatiebedrijf kunnen klanten zo zelf onderdelen bestellen. Abemec vervangt die bestelservice voor hun achttien vestigingen met de Agcoshop. De opzet is echter gelijk gebleven en ook de bestaande inloggegevens kunnen worden gebruikt.

Kramp en Agco werken in Europa al twee jaren samen voor dit concept. Abemec is echter de eerste Nederlandse organisatie die deze service gaat hanteren. Naar eigen zeggen heeft de shop een assortiment van anderhalf miljoen artikelen. Bestellen kan uiteraard 24/7. Wie voor zes uur ’s avonds besteld heeft het de andere dag in huis.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
gebr van bussel 3 Maart 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/tech/artikel/10856008/Online-shoppen-voor-Agco-onderdelen]Online shoppen voor Agco onderdelen[/url]
lemken3513201
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden