Vroege herkenning ziekten

Persoonlijk advies met Hazera specialist via app

23 Februari 2017 - Redactie Boerenbusiness

Met nieuwe opties in de Brassica en Uien ziekte apps kan groentenzaadbedrijf Hazera telers beter persoonlijk advies geven. De app moeten telers bijstaan bij het vroeg  herkennen van onregelmatigheden in het gewas om zo passende maatregelen te nemen.

De apps bevatten informatie en foto’s over onderwerpen zoals schimmels, bacteriële ziekten, bladziekten, virale ziekten, nematoden, insecten en niet parasitaire aandoeningen in combinatie met praktische aanbevelingen. Deze helpen telers alert te blijven, onregelmatigheden vroeg te herkennen om zo passende maatregelen te nemen.

De app werkt ook zonder internetverbinding

Met één klik op de knop, staat de teler in direct contact met de gewasspecialist. Nieuw is de mogelijkheid om een foto te nemen van het zieke gewas en direct contact op te nemen met de specialist, die de teler voorziet van een persoonlijk advies.

Hazera houdt de apps continu up-to-date. Eenmaal gedownload wordt de app automatisch bijgewerkt wanneer er een internetverbinding is. De app werkt ook zonder internetverbinding, wat erg nuttig kan zijn op plaatsen waar de verbinding niet optimaal is.

De apps zijn gratis verkrijgbaar in het Engels, Duits, Nederlands, Pools en Russisch voor zowel de iPhone als Android. De uienapp is ook beschikbaar in het Frans, Portugees en Spaans. De apps zijn gratis.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden