In 2014 al overgenomen

Raven Europe nieuwe naam SBG Precision Farming

23 Augustus 2017 - Bart-Jan van Zandwijk - 1 reactie

SBG Precision Farming draagt vanaf maandag 21 augustus officieel de naam van Raven Europe. Dat maakt het bedrijf op woensdag 23 augustus bekend via Twitter.  

Het bedrijf werd al in 2014 overgenomen door Raven Industries, maar neemt nu pas de naam van het bedrijf over. Met de overname was toen $7,5 miljoen (€5,4 miljoen) gemoeid. SBG is actief in de ontwikkeling en verkoop van rtk-gpssystemen voor de landbouw. 

Veranderingen in 2014
Het bedrijf deed in 2014 wel enige wijzigingen na de overname. Zo creëerde het een nieuw logo: "SBG powered by Raven". Intern was er al sprake van de nieuwe naam. Echter, naar de buitenwereld werd deze nog niet gebruikt. Wel gebruikte SBG vanaf januari 2015 het display (Viper 4) van Raven.

Er is steeds meer noodzaak bij het naar buiten brengen van de juiste naam. De omzet van producten van Raven neemt verder toe en ook doet het bedrijf steeds meer zaken in de rest van Europa. "Voor Nederland is SBG een bekend merk, maar wereldwijd is Raven veel bekender. Binnenkort presenteren we een nieuw product en dat is voor ons het moment geweest om de naamswijziging door te voeren", aldus Robert Sleutel, van SBG/Raven Europe.

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Peter 24 Augustus 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/ondernemen/tech/artikel/10875650/raven-europe-nieuwe-naam-sbg-precision-farming][/url]
Er staat een aantal keer "SGB", dit moet "SBG" zijn.
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden