Apple

BASF apps op alle smartphones beschikbaar

BASF apps op alle smartphones beschikbaar

Wie graag gebruik wil maken van de BASF apps om etiketten te scannen, onkruiden te herkennen of graanziekten op te zoeken hoeft geen rekening meer te houden met het besturingssysteem op zijn smartphone of tablet. Het bedrijf heeft de Nederlandse apps namelijk voor alle platforms geschikt gemaakt. Er zijn twee versies per app: Een voor smartphones en een voor tablets.
9 December 2014
Vooral kleine vernieuwingen voor iPad

Vooral kleine vernieuwingen voor iPad

Donderdag 16 oktober lanceerde Apple twee nieuwe iPads op hun hoofdkantoor in Californië. Het zijn vooral kleine vernieuwingen, die in schril contrast staan tot de recent gelanceerde iPhone. Ondanks de dalende verkoopcijfers heeft Apple vertrouwen in hun tablet. Zo worden er nog steeds meer van verkocht dan alle PC’s bij elkaar.
21 Oktober 2014
Meebieden op machines via je smartphone

Meebieden op machines via je smartphone

Het populaire veilinghuis Troostwijk is sinds vandaag ook in de app store van Apple, Google of Windows te vinden. Via een eigen app kun je gemakkelijk meebieden op kavels of gewoon zien wat er te koop is. Omdat het soms om serieuze bedragen gaat is de beveiliging zeer belangrijk. Naar eigen zeggen is die goed dichtgetimmerd.
20 Oktober 2014
Vicon geeft strooier app een update

Vicon geeft strooier app een update

Als een van de eerste strooierfabrikant bood Vicon, onderdeel van de Kverneland Group, hun strooitabellen aan in app vorm. Het bedrijf lanceert nu een nieuwe versie van de app, die hem vooral gebruiksvriendelijker moet maken. De opzet is echter wel hetzelfde gebleven. De app is geschikt voor iOS en het Android besturingssysteem maar, Kverneland kan hem ook op hun eigen Isobus-terminal installeren.
23 September 2014
Bewaring in de gaten houden met nieuwe Apps

Bewaring in de gaten houden met nieuwe Apps

In het Boerenbusiness App Journaal van september nemen Niels van der Boom, techredacteur van Boerenbusiness, en Jaap de Jong van Agroapps.nl, de nieuwste Apps door op het gebied van bewaring. Tim Vrolijk, van DCA-ICT, praat ons bij over de nieuwe ontwikkelingen bij Apple.
19 September 2014
Apple weer in lijn met concurrenten

Apple weer in lijn met concurrenten

Dinsdagavond negen september waren alle ogen gericht op het Amerikaanse Cupertino. Tijdens een van Apple?s befaamde keynote speeches introduceerde voorman Tim Cook de nieuwe iPhone 6 en Apple Watch. Let op, geen iWatch dus. Nieuw? Alleen voor Apple. Innovatief? Niet echt. Interessant? Ja, dat wel. Want, Apple blijft de absolute baas in elektronicaland.
10 September 2014
Apps sturen apparatuur voor beregening aan

Apps sturen apparatuur voor beregening aan

In het Boerenbusiness App Journaal van mei spreken Niels van der Boom, techredacteur van Boerenbusiness, en Jaap de Jong van Agroapps.nl, twee recente apps door die zijn verschenen om te helpen bij het beregenen. Het gaat om de Sensetion vochtsensor en app van Dacom en Irrigate IQ van Trimble. Deze laatste app gebruik je om beregeningsinstallaties op afstand in- en uit te schakelen.
20 Mei 2014
Apple wil telefoongebruik in de auto verminderen

Apple wil telefoongebruik in de auto verminderen

Het lijkt een nobel streven van de iPhone makers. Het bedrijf wil een beveiliging inbouwen zodat hun smartphone gebruikers niet meer kunnen sms?en of apps gebruiken terwijl ze rijden. Dat moet via een speciale sensor gaan of, via het geïntegreerde systeem dat sommige nieuwe auto?s al hebben..
28 April 2014

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief