Smithfield

vlees Smithfield

Nieuws Varkens

Varkensvleesgigant China houdt resultaat vrij stabiel

Het Chinese WH Group, dat ook eigenaar is van het Amerikaanse Smithfield Foods, heeft over de eerste negen maanden van het jaar een resultaat van $785 miljoen gerealiseerd. Dat is 11,8% minder dan in dezelfde periode vorig jaar. De omzet steeg wel, met bijna 7%, tot iets meer dan $20 miljard.
2 November 2021
slachterij varkensvlees

Nieuws Varkens

Smithfield stopt de slacht op locatie in Virginia

Smithfield, de grootste varkensvleesverwerker wereldwijd, stopt met het slachten van varkens op de locatie in Virginia. Dit is de locatie vleesconcern is ooit is beginnen. 
15 Juli 2021
mexico

Nieuws Varkens

Mexico blokkeert import varkensvleesgigant VS

Mexico blokkeert op de grens met de Verenigde Staten varkensvlees dat afkomstig is van vleesgigant Smithfield Foods. De grootse Amerikaanse varkensvleesproducent, in handen van de Chinese WH Group, kan vanaf de locatie in North Carolina sinds afgelopen woensdag (16 juni) niet meer naar Mexico exporteren.
22 Juni 2021
slachterij varkenshouderij varkens varkensvlees

Nieuws Varkens

'Brandhaard' Smithfield blijft voorlopig nog dicht

De grootste producent van varkensvlees in de Verenigde Staten heeft een grote fabriek voor enkele dagen gesloten in verband met coronabesmettingen, zo werd eerder al bekend. Het vleesconcern maakt nu echter bekend dat de betreffende fabriek voor onbepaalde tijd gesloten blijft.
14 April 2020
slachterij varkens varkensvlees

Nieuws Varkens

Smithfield VS sluit slachtlocatie door corona

Het Amerikaanse vleesconcern Smithfield is genoodzaakt een slachtlocatie in de Midwest ten minste enkele dagen te sluiten. Een aderlating voor varkenshouders, gezien dit een van de grootste slachtlocaties van de VS is.
10 April 2020

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief